Tuning & styling

Heico Sportiv verfraait Volvo C70

De Autosalon van Genève is niet alleen een beurs voor conceptcars en paradepaardjes. Ook tuningfanaten kunnen er hun hart ophalen. Voor Heico Sportiv is het de eerste keer dat ze afreizen naar Zwitserland en daar staat Volvo’s huistuner met een verfraaide C70.

Heico Sportiv heeft altijd het ingetogen karakter van het merk Volvo gewaardeerd en met respect behandeld als de Zweedse fabrikant de Duitste tuner weer eens vroeg voor een project. Geen uitstulpende bumpers, schreeuwende interieurkledij of ander ordinair spul maar keurige stylingpakketten passend bij het basisontwerp van het model. Ook Heico´s verfraaiingen voor de Volvo C70 vinden wij weer bijzonder geslaagd.

20 inch
Onder de noemer “Driving Package” presenteert Heico een sportieve voorbumper met glimmende mistlampbehuizingen en aan de achterkant een heuse diffuser. Het sportuitlaatsysteem laat de C70 zowel verbaal als non-verbaal spreken. De wielen zijn van het type Volution X en meten 20 inch. Eén of twee diameters kleiner kan ook. Tot slot bevat het pakket een set sportveren die de bodemvrijheid met 30 mm laat afnemen.

Walnoot
Voor het interieur heeft Heico wel iets heel exclusiefs in petto. Al het prachtige, fijne leder op het dashboard en de deurpanelen ten spijt, maar het mooiste is toch wel de speciaal ontworpen selectiepook van de automaat. Gevormd naar het silhouet van een walnoot en vervaardigd van notenhout is het een juweeltje om te zien. Meubelfabrikant Thonet heeft het unieke accessoire ontworpen.


Gerelateerde artikelen

Zweedse zonnewarmte met Volvo C70 Tourer

Autonieuws
Zweedse zonnewarmte met Volvo C70 Tourer
> Artikel lezen

Interne afbeelding Volvo S60 Cabriolet (C60) gelekt

Autonieuws
Interne afbeelding Volvo S60 Cabriolet (C60) gelekt
> Artikel lezen

Volvo werkt aan mini-facelift voor C70

Spyshots
Volvo werkt aan mini-facelift voor C70
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.