Magazine

'Niet betreden! Levensgevaarlijk!' Die coverkreet is eigenlijk niet zo goed bedacht van ons. Want natuurlijk willen we dat jullie onze gloednieuwe Auto Review openslaan. De afschrikwekkende waarschuwing is voor de Tesla Model 3, die wij op het circuit tegenover de BMW 3-serie hebben gezet. Overleeft hij de confrontatie? Lees het snel! Want er is meer ...

Dacia Sandero Stepway: wie wil er nog een Clio?

In een tijd waarin corona Nederland in een beklemmende greep houdt, is elke leuke afleiding meegenomen. De nieuwe Dacia Sandero Stepway blijkt – toch wel een tikje onverwacht – uitstekend op die taak berekend. Hoe langer je erin rijdt, hoe breder de lach.

Audi RS E-Tron GT: rijden met Audi’s elektrische supersedan

Is het flauw om de Audi RS E-Tron GT te vergelijken met de Porsche Taycan? Nee, zeker niet. Beide auto’s zijn onderhuids immers verregaand hetzelfde. En bovendien … als jonge bokser sputter je toch ook niet tegen als je de nieuwe Muhammad Ali wordt genoemd?

Seres 3: spreek uw boodschap in na de piep

2021 is het jaar van de Chinese automerken. De Seres 3 rijdt prima, maar er zijn toch wat ergernissen, waardoor de Seres voor te veel sores zorgt. Waarom hebben merken uit China toch de neiging om zoveel mogelijk waarschuwingspiepjes in auto’s te bouwen

21 pagina’s met de populairste occasions

Nooit kochten meer mensen een occasion dan vorig jaar. Hoog tijd voor ons om eens naar de populairste occasions op de markt te kijken. Waar moet je op letter als je er een koopt? Wat betaal je voor een goed exemplaar?

  In Auto Review nummer 3 schrijven we over meer dan 30 auto's, van heel bereikbaar (Kia Stonic) tot door bijna niemand te betalen (Bentley Flying Spur). Wil je heerlijk wegdromen bij al dat moois? Bestel de nieuwste Auto Review dan via onze webshop. Want dat is de coronaveiligste manier ...

  Abonneer Bestel dit nummer
  Auto Review Niet betreden! Gevaarlijk!

  Over Auto Review

  Ben jij een echte autoliefhebber? Vind je het heerlijk om urenlang op te gaan in prachtige autoverhalen en reportages? Je gaat nergens meer auto's vinden dan in Auto Review.

  Elk merk, elk model

  Benoem jij moeiteloos elke auto die je ziet rijden bij naam en toenaam? Dat komt goed uit, want je ziet ze allemaal voorbijkomen in Auto Review. We slaan geen merk en geen model over. Van de Opel van de buurman, tot de nieuwste Tesla of bijzondere Ferrari. In geen garage, autoshow of file vind je meer auto's bij elkaar dan in Auto Review. En de nieuwste modellen? Die rijden wij als eerste.

  Lees meer

  Lekker lezen over auto’s

  Ga er maar eens lekker bij zitten of liggen, want met Auto Review ben je gegarandeerd van urenlang ontspannen leesplezier. Elke maand liggen er weer 132 pagina's puur auto's klaar.
  Laat je vervoeren door de diepgaande tests, wonderlijke weetjes en sfeervolle reportages over de hele wereld. Lekker geschreven, met een fijn vleugje humor en schitterend in beeld gebracht.

  Welke is het beste?

  Bij elke autoliefhebber spelen dezelfde vragen. Hoe goed is deze auto? En welke is het beste? Nergens vind je een beter antwoord dan in Auto Review. Onze vergelijkende tests zijn uniek, uitvoerig en diepgaand. We maken ze samen met onze collega's in Duitsland – hét autotestland bij uitstek. Geen vluchtig ritje over de Ring van Amsterdam dus, maar een uitvoerige vergelijking op de Hockenheimgring. Geen rondje om de kerk door het Groene Hart, maar talloze omwentelingen door de Groene Hel. We rijden en vergelijken, wikken en wegen, en geven keer op keer het antwoord op de ultieme vragen. Hoe goed zijn de auto's? En welke is het beste?

  Al 15 jaar een autoriteit

  Auto Review bestaat al sinds 2005. De jarenlange kennis van de redactie en de nauwe samenwerking met onze Duitse collega's levert een mix van Hollandse kwaliteit met Deutsche Gründlichkeit. En inmiddels bieden we onze duizenden trouwe lezers al veel meer dan een magazine. Met onze nieuwsbrief voorzien we duizenden liefhebbers van een update uit autoland, rechtstreeks in hun mailbox. En met onze website Autowereld.com houden we dagelijks iedere autofan in Nederland en België op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in autoland.

  Verschijningsdata

  23 maart 2021 - Auto Review 4
  28 april 2021 - Auto Review 5
  25 mei 2021 - Auto Review 6
  22 juni 2021 - Auto Review 7
  20 juli 2021 - Auto Review 8
  26 augustus 2021 - Auto Review 9
  28 september 2021 - Auto Review 10
  26 oktober 2021 - Auto Review 11
  23 november 2021 - Auto Review 12
  21 december 2021 - Auto Review 1/2022

  Op de bovengenoemde data ligt Auto Review in de winkels. Abonnees ontvangen het blad een paar dagen eerder. Deze data zijn onder voorbehoud.

  Abonneer Bestel dit nummer

  Klantenservice

  Neem contact op met onze klantenservice via https://www.autoreview.nl.

  Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

  Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

  Zoeken

  Merk- & modeldossiers