Magazine

Doe eens gek! Spring eens uit de band! Ook omdat we nu weer - woohoo! - gewoon zonder afspraak naar de winkel mogen. Want weet je wat daar op je ligt te wachten? De nieuwste Auto Review, met daarin de Alfa Romeo Giulia, die de Audi A4 en BMW 3-serie van zich af probeert te houden.

En dat is niet alles. In Auto Review nummer 5 ...

  • ontmoeten de legendarische Ford Escort RS Cosworth en de spannende Toyota GR Yaris elkaar. Wat een strijd wordt dat!
  • biedt de Dacia Spring Electric je wel erg weinig elektrische auto voor je geld.
  • zijn de verschillen tussen de door ons geteste zomerbanden enorm!
  • en bewijzen de Ford Fiesta, Hyundai i20, Kia Rio en Toyota Yaris dat goedkope auto's hartstikke goed kunnen zijn.

Heb je het 'te druk' met het heerlijk in de zon zitten? Dan blijf je gewoon zitten en druk je op onderstaande knop. Want de nieuwe Auto Review bestel je net zo makkelijk via onze webshop.

Abonneer Bestel dit nummer
Auto Review Doe eens gek, koop een Alfa

Over Auto Review

Ben jij een echte autoliefhebber? Vind je het heerlijk om urenlang op te gaan in prachtige autoverhalen en reportages? Je gaat nergens meer auto's vinden dan in Auto Review.

Elk merk, elk model

Benoem jij moeiteloos elke auto die je ziet rijden bij naam en toenaam? Dat komt goed uit, want je ziet ze allemaal voorbijkomen in Auto Review. We slaan geen merk en geen model over. Van de Opel van de buurman, tot de nieuwste Tesla of bijzondere Ferrari. In geen garage, autoshow of file vind je meer auto's bij elkaar dan in Auto Review. En de nieuwste modellen? Die rijden wij als eerste.

Lees meer

Lekker lezen over auto’s

Ga er maar eens lekker bij zitten of liggen, want met Auto Review ben je gegarandeerd van urenlang ontspannen leesplezier. Elke maand liggen er weer 132 pagina's puur auto's klaar.
Laat je vervoeren door de diepgaande tests, wonderlijke weetjes en sfeervolle reportages over de hele wereld. Lekker geschreven, met een fijn vleugje humor en schitterend in beeld gebracht.

Welke is het beste?

Bij elke autoliefhebber spelen dezelfde vragen. Hoe goed is deze auto? En welke is het beste? Nergens vind je een beter antwoord dan in Auto Review. Onze vergelijkende tests zijn uniek, uitvoerig en diepgaand. We maken ze samen met onze collega's in Duitsland – hét autotestland bij uitstek. Geen vluchtig ritje over de Ring van Amsterdam dus, maar een uitvoerige vergelijking op de Hockenheimgring. Geen rondje om de kerk door het Groene Hart, maar talloze omwentelingen door de Groene Hel. We rijden en vergelijken, wikken en wegen, en geven keer op keer het antwoord op de ultieme vragen. Hoe goed zijn de auto's? En welke is het beste?

Al 15 jaar een autoriteit

Auto Review bestaat al sinds 2005. De jarenlange kennis van de redactie en de nauwe samenwerking met onze Duitse collega's levert een mix van Hollandse kwaliteit met Deutsche Gründlichkeit. En inmiddels bieden we onze duizenden trouwe lezers al veel meer dan een magazine. Met onze nieuwsbrief voorzien we duizenden liefhebbers van een update uit autoland, rechtstreeks in hun mailbox. En met onze website Autowereld.com houden we dagelijks iedere autofan in Nederland en België op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in autoland.

Verschijningsdata

25 mei 2021 - Auto Review 6
22 juni 2021 - Auto Review 7
20 juli 2021 - Auto Review 8
26 augustus 2021 - Auto Review 9
28 september 2021 - Auto Review 10
26 oktober 2021 - Auto Review 11
23 november 2021 - Auto Review 12
21 december 2021 - Auto Review 1/2022

Op de bovengenoemde data ligt Auto Review in de winkels. Abonnees ontvangen het blad een paar dagen eerder. Deze data zijn onder voorbehoud.

Abonneer Bestel dit nummer

Klantenservice

Neem contact op met onze klantenservice via https://www.autoreview.nl.

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers