Tuning & styling

Startech vergrijpt zich aan Range Rover

Vermoedelijk uit zakelijke overwegingen voegt Startech een tweetal nieuwe merken toe aan hun line-up. Het zusterbedrijf van Brabus gaat zich voortaan ook bezig houden met Jaguar en Land Rover. Een opgetooide Range Rover is daarvan het eerste bewijs.

Startech staat normaliter bekend om hun creaties op basis van Chrysler, Dodge en Jeep, maar heeft besloten om aan parallellisatie te doen door vanaf nu ook klanten van Jaguar en Land Rover te verwelkomen. De tuner begint voorzichtig door een subtiel versierde Range Rover onder de aandacht te brengen. Eerst even aftasten wat het publiek ervan vindt, lijkt de gedachte. Het betreft hier overigens een Range Rover van de vorige generatie. De mogelijkheden voor modeljaar 2010 liggen nog op de tekentafel.

Grenzeloos
De ‘oude’ Range Rover volgens Startech is opgewaardeerd door hem te voorzien van LED-dagrijverlichting. Wielen van het type Monostar IV met een diameter van 22 inch huizen in de wielkasten. Het exterieurpakket wordt afgesloten met een ander uitlaatsysteem. Voor het interieur van de Range Rover zijn de mogelijkheden oneindig. “De klant vraagt, wij draaien”, aldus Startech. De Range Rover die op de IAA zijn première beleeft is aangekleed met lederen deurpanelen met een speciale afwerking en exclusief hout. Koolstofvezel in plaats van houten panelen is tevens mogelijk, net zoals elk gewenst kleur.

Gerelateerde artikelen

Land Rover houdt Range Rover SV Coupé zeer exclusief

Autonieuws
> Artikel lezen

Vroegtijdige promovideo geeft vernieuwde Range Rover prijs

Autonieuws
> Artikel lezen

Ultieme Range Rover nog altijd goedkoper dan Bentayga

Autonieuws
> Artikel lezen

Range Rover SV Coupé: luxer en duurder was een Land Rover nog nooit

Autonieuws
> Artikel lezen

Vernieuwde Range Rover ook als plug-in hybride en direct te koop

Autonieuws
> Artikel lezen

Range Rover 6x6 SLT: de pickup der pickups

Autonieuws
Range Rover 6x6 SLT: de pickup der pickups
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.