Tuning & styling

Arden komt Jaguar XF-rijder tegemoet

Tuners van Duitse of Amerikaanse auto´s zijn er volop. Maar het aantal specialisten dat modellen van Engelse makelij onder handen neemt is beperkt. Arden behoort tot die kleine groep. Zij hebben het elegante design van Jaguar XF een sportieve opdoffer gegeven.

Het aantal Jaguar XF-rijders neemt toe en Arden wil die eigenaren tegemoet komen die hun bezit graag optisch naar een hoger plan willen tillen. Daarom ontwierp de tuner een bodykit voor deze ´redder van het Britse merk´. Arden is er zelf van overtuigd dat een XF met hun spoilerwerk een beduidend eleganter en sportievere uitstraling krijgt. Wij houden het vooral op sportiever.

Inhoud stylingpakket
Tegen een prijs van € 8.375,- wordt jouw XF voorzien van een voorspoiler met LED-verlichting, zij-skirts, andere ventilatieroosters op de flanken, een sportievere grille en een diffuser achter. Voor nog eens € 980,- wordt er ook een klepdekselspoiler gemonteerd. De ramen worden geblindeerd tegen een meerprijs van € 2.800,- en het laten tinten van de achterlichtunits bedraagt een extra inverstering van € 490,-. Is alles gemonteerd? Dan plakt Arden tot slot nog het springende Jaguar-embleem op de motorkap. Hiervoor betaal je overigens nog wel € 235,- extra. En dan hebben we het nog niet eens over de bijkomende spuit- en de montagekosten.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Jaguar XF geprijsd vanaf € 46.950,-

Autonieuws
Jaguar XF
> Artikel lezen

Nieuwe Jaguar XF kijkt op Londen en concurrentie neer

Autonieuws
Jaguar XF
> Artikel lezen

Eerste glimp van acrobatisch debuterende Jaguar XF

Autonieuws
Jaguar XF
> Artikel lezen

Nieuwe Jaguar XF als fotomodel geslaagd

Fotogalleries
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.