Tuning & styling

Stoere Smart Forfour van Michalak Design

De Smart Forfour van Michalak is een opvallende verschijning, en dat komt niet alleen door zo´n knal oranje kleur. Nee, Michalak is veel verder gegaan en de Smart Forfour voorzien van anders bumpers, spoilers, velgen en een Recaro sportinterieur.

Van zichzelf is de Smart Forfour al een opvallende verschijning. Mede ook omdat de Forfour nog niet in het straatbeeld is opgenomen zoals dat bij de Fortwo wel het geval is. De voorkant van het door Michalak Design opgesmukte model ziet er stoer uit en is voorzien van een dikke voorbumper met geintegreerde mistlampen en een voorspoiler. Verder zijn de wielkasten uitgeklopt en zijn er een paar dikke lichtmetalen wielen gemonteerd.

Van achteren staat de Smart Forfour van Michalak ook z´n mannetje. Een dikke vleugel op de achterklep, een dikke achterbumper, een dubbele uitlaatpijp en diverse andere sportieve accenten maken de achterkant lekker dik. Michalak noemt de door hun onder handen genomen Smart Forfour een Smart ForRace maar dan meteen ook voor vier personen.

Dat hij geschikt is voor vier personen wordt wel duidelijk in het interieur. Hier zijn desgewenst vier dikke Recaro kuipstoelen te verkrijgen. Het dashboard kan worden voorzien van sportieve accenten in diverse kleuren en diverse soorten materiaal zoals aluminium of carbon. Om de passagiers ook tijdens ´gewone´ ritten te vermaken is er een compleet DVD systeem gemonteerd met diverse TFT schermpjes en draadloze koptelefoons.

Tuning behoort ook tot het programma. Voor dieselmotoren is er chiptuning leverbaar en de benzinemotoren worden op de ´ouderwetse´ manier aangepakt. Dat betekent dat de cilinderinhoud is op te boren, andere zuigers en een nokkenas te monteren is.

De Smart Forfour van Michalak Design is dus een Smart met plezier voor vier! Lekkere kuipstoelen houden je op je plek wanneer je met je getunede en stoer gestylde Smart over lekkere bochtige weggetjes scheurt!

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Smart Fortwo & Forfour in detail

Autonieuws
Nieuwe Smart Fortwo & Forfour in detail
> Artikel lezen

Nieuwe Smart Fortwo en Forfour duiken op

Autonieuws
Nieuwe Smart Fortwo en Forfour duiken op
> Artikel lezen

Smart presenteert drie elektrische modellen

Autonieuws
Smart presenteert drie elektrische modellen
> Artikel lezen

Prijzen nieuwe Smart Fortwo en Forfour

Autonieuws
Prijzen nieuwe Smart Fortwo en ForFour
> Artikel lezen

Deze Smart Forfour gaat als op rails

Autonieuws
Deze Smart Forfour gaat als op rails
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.