Tuning & styling

Cobra neemt Subaru Tribeca onder handen

Mocht je een Subaru Tribeca te gewoon vinden, dan biedt Cobra de mogelijkheid om de SUV te personaliseren. De tuner heeft de auto optisch goed onder handen genomen.

Het markantste onderdeel aan het pakket is de hoogglans stalen bullbar op het front. Deze buis met een diameter van 60 millimeter is speciaal ontworpen voor de Tribeca, waarbij extra gelet is op de voetgangerveiligheid. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij aan de strengste eisen voldoet.

Makkelijker instappen
Meer optische wijzigingen zijn er te vinden in de vorm van een nieuwe achterbumper, waarin twee uitlaten geïntegreerd zijn. Aan de zijkant monteert Cobra side bars met een diameter van 80 mm. De voetsteunen zijn van plastic gemaakt, die het in- en uitstappen vereenvoudigen. Om het geheel af te maken monteert Cobra 20 inch lichtmetalen. De Sahara-wielen vullen de wielkasten goed op en zorgen voor een sportieve look. Als laatste weet de tuner te melden dat op al hun onderdelen 24 maanden garantie zit, ongeacht de hoeveelheid gereden kilometers.

Gerelateerde artikelen

7-zits Subaru Ascent zal snel Tribeca opvolgen

Autonieuws
> Artikel lezen

Subaru B9 Tribeca vanaf € 56.700,-

Autonieuws
Subaru B9 Tribeca vanaf € 56.700,-
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.