Tuning & styling

Dikke Land Rover Range Rover van Arden

Dat een Land Rand Range Rover van zichzelf al dik is weet men bij Arden ook wel. Toch vonden zij dat het wel wat sportiever kan en met die gedacht komt Arden met een ´bodykit´ voor de Range Rover.

Arden staat bekend om het optisch en technisch tunen van Jaguars. Maar als het uitkomt neemt men ook de Land Rover modellen onder handen. De Range Rover was ditmaal aan de beurt en hiervoor is een ´bodykit´ ontworpen die de Range Rover net wat sportiever maakt.

De voorkant wordt gedomineerd door de andere voorbumper voorzien van twee rechte luchthappers over een groot deel van de breedte van de bumper. Deze openingen zijn opgevuld met gaas wat een sportieve uitstraling heeft. Verder is de grille gespoten in de kleur van de carrosserie en zijn de knipperlichten voorzien van een cover.

De achterkant is minder bijzonder. Onder de achterbumper door pronken twee dikke uitlaatpijpen die naar mijn mening niet echt mooi gemonteerd zijn. Behalve de dikke eindpijp zie je ook een groot deel van de rest van de uitlaat zitten, iets wat niet zo heel sierlijk is.

Al met al is de Range Rover van Arden een dikkere auto geworden dan de al niet kinderachtige fabrieksuitvoering. Je kunt je met deze auto wel onderscheiden van de massa. Nou ja massa, het is ook weet niet zo dat je op een dag tien Range Rover´s tegenkomt, maar toch...

Gerelateerde artikelen

Vernieuwde Range Rover ook als plug-in hybride en direct te koop

Autonieuws
> Artikel lezen

Vroegtijdige promovideo geeft vernieuwde Range Rover prijs

Autonieuws
> Artikel lezen

Range Rover 6x6 SLT: de pickup der pickups

Autonieuws
Range Rover 6x6 SLT: de pickup der pickups
> Artikel lezen

Ultieme Range Rover nog altijd goedkoper dan Bentayga

Autonieuws
> Artikel lezen

Land Rover houdt Range Rover SV Coupé zeer exclusief

Autonieuws
> Artikel lezen

Range Rover SV Coupé: luxer en duurder was een Land Rover nog nooit

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.