Tuning & styling

Stoere offroad-look voor Renault Scénic van Elia

Voor de nieuwe Scénic levert de Duitse tuner Elia AG een speciaal pakket. Dit pakket moet volgens Elia een Offroad-look aan de Scénic geven. Het pakket omvat o.a. lichtmetalen velgen, een sportuitlaatsysteem en bullbars.

Elia zelf noemt het een Offroad-pakket dat een beetje vooruit loopt op de toekomstige 4x4 versie van de Scénic. Een echte 4x4-look kunnen wij het niet noemen maar het geeft de Scénic wel een stoere uitstraling. Neem bijvoorbeeld de meteen in het oog springende bullbars aan de voor-, zij-, en achterkant van de Scénic. Deze doen aan de zijkant een beetje dienst als zij-skirts waardoor de Scénic een stukje lager bij het asfalt lijkt te liggen.
Wat verder in het oog sprint zijn de lichtmetalen wielen die van het formaat 18 inch zijn. Ook een sportieve sound heeft men niet vergeten. Speciaal voor de Scénic is een sportuitlaatsysteem ontwikkeld welke herkenbaar is aan zijn twee dikke uitlaatpijpen die door de achterbumper steken. Natuurlijk zal ook het geluid zorgen voor een extra sportief imago van deze door Elia onder handen genomen Scénic.

Dit is echter niet alles wat Elia kan leveren voor de Scénic. Zo is er tevens de keuze uit andere grilletjes, andere voor- en achterbumpers, spoilers en lichtmetalen velgen. Verder is er voor zowel de diesel- als benzinemotoren chiptuning leverbaar. Dit moet zorgen voor een vermogenstoename van ongeveer 12-15%.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe 1.3-turbo voor Renault, Nissan en… Mercedes

Autonieuws
> Artikel lezen

De nieuwe Renault Scénic: alles wat je weten moet

Autonieuws
Alles wat je moet weten over de nieuwe Renault Scénic
> Artikel lezen

Renault maakt vaart met nieuwe Scénic

Autonieuws
Renault maakt vaart met de Scénic
> Artikel lezen

Instappen in Renault Scenic goedkoper

Autonieuws
Instappen in Renault Scenic goedkoper
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.