Tuning & styling

Sportieve Kia Cee´d van Giacuzzo

Giacuzzo geeft de Kia Cee´d een sportieve look. De Duitse tuner heeft de Cee´d voorzien van een sportiever front en dito achterzijde. Bovendien geven de lichtmetalen wielen de Cee´d een extra dimensie. Tevens werd de 1.6 liter dieselmotor getuned.

Giacuzzo levert vele sportieve accessoires voor onder meer Nissan´s, Suzuki´s, Renault´s en Kia´s. Nieuw in het programma van Giacuzzo is het sportpakket voor de Kia Cee´d. Dat bestaat aan de voorzijde uit een voorspoilerlip die onder de originele bumper van de auto kan worden gemonteerd. Aan de achterzijde bepalen de spoiler op de kofferklep en de sportbumper het beeld. Tevens springen de trapeziumvormige uitlaatpijpen in het oog.

19 inch lichtmetalen wielen
Om de Cee´d een dynamischer rijgedrag mee te geven werd de auto met 35 mm verlaagd. Dankzij de 19 inch lichtmetalen wielen met 225/35 R19 banden zijn de wielkasten mooi gevuld. Bovendien zorgen de banden voor meer grip en meer gevoel met het wegdek. Tot slot werd de 1.6 liter CRDi-motor getuned. Dankzij chiptuning levert de motor voortaan 136 pk en 290 Nm. Dat is een toename van 21 pk en 35 Nm.

Gerelateerde artikelen

De nieuwe Kia cee'd: de auto die je verrast (adv.)

Autonieuws
Kia cee'd
> Artikel lezen

Proceed Concept blikt vooruit naar Kia's nieuwe middenklasser

Autonieuws
Proceed Concept blikt vooruit naar Kia's nieuwe middenklasser
> Artikel lezen

Verliest de nieuwe Kia Cee'd zijn glans?

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.