Tuning & styling

Audi Q7 onder handen genomen

Bij de tuners is de Audi Q7 een favoriet model. Na Abt en Nothelle komt ook JE DESIGN met een aantal accessoires. We hebben lang moeten wachten op de Q7, maar de tuners zijn blijkbaar zeer snel met hun accessoires.

Het exterieur van de Q7 is behoorlijk onder handen genomen door de heren van JE DESIGN. We zien aan de voorzijde een dikke voorspoiler met dubbele mistlampen, daarnaast vallen ook de koplampspoiler (booskijkers) op. Aan de achterzijde zijn het vooral de uitlaatpijpen die in het oog springen. Deze scheve vierkantjes passen goed bij de bredere achterbumper. Bovenaan de wagen zien we een redelijke grote achterspoiler en ook naast de achterruit zien een soort van spoiler. Volgens JE DESIGN versterkt dit zijn dikke uitstraling.
 
Tot 22 inch!
“De velgen maken de auto”, wordt er wel eens gezegd. Keuze genoeg bij JE DESIGN! In de maten 20 tot 22 inch biedt JE Design diverse design aan. De banden die er omheen gaan zijn in meeste gevallen 295 mm breed. De velgen zijn ook los aan te schaffen. Om de velgen er nog beter uit te laten zien levert JE DESIGN een elektronische vering. Dit systeem, dat samenwerkt met de luchtvering, kan de Q7 een beter weggedrag geven en natuurlijk verlagen. De wielkasten kunnen hierdoor optimaal worden opgevuld.
 
Motorisch
Bij een dik uiterljk zoals deze horen ook dito prestaties. Zo kan JE DESIGN de 3.0 TDI tunen via het motormanagement. Dit zorgt ervoor dat de 233 pk leverde diesel in één keer 285 pk krijgt. Ook het koppel stijgt flink; van 500 naar 550 Nm. Dit zorgt natuurlijk voor betere prestaties. Van nul naar honderd verloopt 0,6 seconden sneller (nu in 8,4 sec) en de topsnelheid ligt 9 km/h hoger (nu op 219 km/u).

Gerelateerde artikelen

Audi SQ7 TDI: 435 pk en elektrische supercharger

Autonieuws
Audi SQ7 TDI
> Artikel lezen

Audi Q7 e-tron TDI (15%) te bestellen

Autonieuws
En de prijs van Audi Q7 e-tron (15%) is...
> Artikel lezen

Autotest | Audi Q7 TDI e-tron quattro

Autotests
Autotest | Audi Q7 TDI e-tron quattro
> Artikel lezen

Audi lepelt viercilinder-turbobenzine in Q7

Autonieuws
Audi lepelt viercilinder-turbobenzine in Q7
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.