Tuning & styling

Opel Astra TwinTop by Irmscher

Tuner Irmscher komt Astra TwinTop klanten tegemoet die hun auto willen onderscheiden. Irmscher levert een uitgebreid accessoireprogramma voor de nieuwste Coupé-Cabriolet van Opel. Van een sportstuur tot een achterspoiler, aldus Irmscher.

Aan de voorzijde zijn het een aantal details die de Irmscher Astra TwinTop onderscheiden. De subtiele voorspoiler doet de auto breder en lager lijken. Het sportieve gezicht wordt verder bepaald door de typische Irmscher-grille die in dit geval ook is voorzien van een chromen strip. Het zij-aanzicht heeft een extra sportieve look gekregen dankzij de zijskirts en de verchroomde deurgrepen. Aan de achterzijde pronkt een spoiler op de achterklep en zien we een dubbele uitlaatpijp onder de bumper.

Interieur
Voor een cabrio is het interieur net zo belangrijk als het exterieur, de auto wordt immers vaak open gereden. Om ook het interieur een sportieve look te geven werden ook daar de nodige accessoires voor ontworpen. De bekleding van de stoelen en de deurpanelen is door Irmscher vervangen door een combinatie van leer en alcantara. Op het dashboard en in de deurpanelen zijn strips van carbon gemonteerd. De middenconsole is afgewerkt met aluminium en ook de handremhendel is van dit materiaal gemaakt. Op de vloer liggen velours matten voorzien van een lederen randje. Aluminium sportpedalen maken het sportieve interieur af.

Onderstel
Bij een sportieve look horen dito rij-eigenschappen. Irmscher heeft de rij-eigenschappen van de Astra TwinTop naar een sportiever plan getild door met speciale veren te komen. Deze zijn te combineren met het IDS-onderstel van de Astra. Voor diverse motoren kan Irmscher het vermogen opschroeven.

Gerelateerde artikelen

Bevestigd: nieuwe Opel Astra Cabrio in 2013

Autonieuws
Bevestigd: nieuwe Opel Astra Cabrio in 2013
> Artikel lezen

10 miljoen Opel Astra´s geproduceerd

Autonieuws
10 miljoen Opel Astra´s geproduceerd
> Artikel lezen

Steinmetz tuned Opel Astra TwinTop

Tuning & styling
Steinmetz tuned Opel Astra TwinTop
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.