Tuning & styling

Side- en bullbars voor Toyota RAV4

Cobra levert speciaal voor de nieuwe Toyota RAV4 een uitgebreid pakket aan RVS-accessoires. De lijn aan accessoires voor de RAV4 bestaat uit onder andere chromen spiegelkappen, side- en bullbars en lichtmetalen wielen. Dankzij de Cobra accessoires krijgt de Toyota RAV4 een extra stoere look.

Het Duitse Cobra is specialist op het gebied van side- en bullbars. Het bedrijf heeft een Europese goedkeuring gekregen voor al haar producten. Dat betekent dat de producten in elk Europees land mogen worden verkocht. Bovendien heeft Cobra een typegoedkeuring gekregen op het gebied van voetgangersveiligheid.

RVS
De voorkant van de RAV4 is door Cobra aan te kleden met onder andere een bullbar. Deze is leverbaar in twee uitvoeringen. Optioneel zijn er twee extra lampen op te monteren. Verder kan Cobra een aantal chromen accenten leveren waarmee de grille wat meer aanzien krijgt. Op de achterkant zien we een chromen strip over de achterklep. De sidebars zijn voorzien van ´stepjes´ om de instap te vergemakkelijken. Tot slot zijn de spiegelkappen te vervangen door verchroomde exemplaren van de Duitse tuner.

Lichtmetalen wielen
Passend op elke RAV4 zijn de dubbele uitlaatpijpen. Deze kunnen op het standaard uitlaatsysteem van de RAV4 worden gemonteerd. Lichtmetalen wielen in 16, 17 en 18 inch staan eveneens in de catalogus van Cobra.
Alle Cobra artikelen en veel meer treft u in onze webshop www.trendyauto.nl.

Gerelateerde artikelen

Toyota verrast en verbaast met nieuwe RAV4

Autonieuws
> Artikel lezen

Toyota zet nieuwe RAV4 in de spotlights

Autonieuws
Toyota zet nieuwe RAV4 in de spotlights
> Artikel lezen

Toyota RAV4 Hybrid: schone caravantrekker

Autonieuws
Toyota RAV4 Hybrid: schone caravantrekker
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.