Tuning & styling

Dit is de nieuwe winterslee van Jon Olsson

Jon Olsson lijkt tegenwoordig meer vlogger, levensgenieter en autofanaat dan freesyle skiër. En dat vinden wij helemaal niet erg. Dit is zijn nieuwste speeltje: een opgefokte Lamborghini Huracan in typische Olsson-livery. Met bijpassende skibox uiteraard.

In Nederland werd de Zweedse Olsson vooral bekend door zijn extravagante Audi RS 6, die nadat hij hier afstand van had gedaan slachtoffer werd van een brute diefstal en niet veel later compleet uitgebrand werd teruggevonden. En dat allemaal op een steenworp afstand van ons 'eigen' Amsterdam.

Rambo-Lambo
Ondanks dat Olsson toen alweer een ander speeltje op het oog had, was hij natuurlijk rouwig om het hoopje dat er van zijn ex-Audi was overgebleven. De manier waarop Olsson telkens zijn auto's aankleedt is immers zijn handelsmerk geworden. Of ze nog in zijn bezit zijn of niet. De zwart-witte livery op zijn nieuwe Lamborghini Huracan kon je bij voorbaat dus al raden. Net als de aerodynamische skibox.

800 pk
De auto's van Olsson zijn visueel nooit origineel gelaten en dat geldt tevens voor de techniek. Geen 610 pk dus voor deze Huracan, maar 800 pk dankzij een supercharger op de 5.2 liter V10. Welke gevolgen dit heeft voor de acceleratie naar 100 km/h is niet bekend. Van 100 naar 200 km/h duurt in elk geval niet veel langer dan vijf seconden. En wanneer dat gebeurt zal iedereen binnen een straal van luttele kilometers dat horen. Een foefje van uitlaatspecialist Akrapovic.

Gerelateerde artikelen

Het weekend in met de extatische Lamborghini Huracan Performante

Autonieuws
> Artikel lezen

Italiaanse politie heeft niet genoeg aan één Lamborghini

Autonieuws
> Artikel lezen

Paus krijgt Lamborghini cadeau en wijst 'm af

Autonieuws
> Artikel lezen

Voel je een beter mens door de pauselijke Lamborghini Huracan te kopen

Autonieuws
> Artikel lezen

Lamborghini 'Huracam' is 's werelds snelste filmauto

Autonieuws
Lamborghini 'Huracam' is 's werelds snelste filmauto
> Artikel lezen

Racebeest: Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.