Tuning & styling

BMW 2-serie Coupé met M Performance opsmuk

M Performance-onderdelen vallen bij ons eigenlijk altijd wel in de smaak. En op de BMW 2-serie Coupé passen ze wel heel erg goed. Wat een sensationele coupé is dit!

Het uiterlijk al even op je in laten werken? Dan beginnen we voor de verandering eens met het doornemen van de onderhuidse modificaties. Door vooral met de motorsoftware te rommelen, kan BMW wat extra paardjes en trekkracht uit de 220d dieselcentrale halen. De tweeliter levert dan 200 pk en 420 Nm en dat is 16 pk en 40 Nm meer dan voorheen. De M235i blijft even krachtig, maar je kan er wel een mechanisch limited-slip-differentieel (zo veel beter dan de elektronische systemen waar de fabrikanten tegenwoordig zo wild van zijn) voor bestellen. Een extraatje dat gegarandeerd het karakter van je 235i helemaal transformeert.

Heerlijk!
Wie niet zo´n boodschap heeft aan onderhuidse aanpassingen, maar zich vooral in de sportieve stijl wil wentelen, kan het interieur alvast helemaal naar smaak aankleden. Met onder meer een ander stuurwiel, Alcantara, aluminium pedalen en talloze sierlijsten in carbon. Aan de buitenzijde merken we onder meer remklauwen in rood, geel of oranje, 19 inch wielen, spoilers, zijskirts en namaakdiffusers en uitlaatsierstukjes in zilver of - alweer - koolstofvezel. Heerlijk!

Gerelateerde artikelen

BMW 2-serie Coupé, Cabriolet en M2 opgefrist

Autonieuws
> Artikel lezen

Hint deze BMW M2 Concept naar terugkeer CSL-naam?

Autonieuws
> Artikel lezen

Opleukerij: M Performance Parts voor BMW M2 Competition

Autonieuws
> Artikel lezen

Prijskaartjes voor vernieuwde BMW 2-serie Coupé & Cabrio

Autonieuws
Prijskaartjes voor vernieuwde BMW 2-serie Coupé & Cabrio
> Artikel lezen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

Internet is BMW M2 Competition te snel af

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.