Tuning & styling

Dark Tungsten RS250 Evoque is bruut

Sinds kort werken Land Rover en Bowler, bekend van Dakar-achtige Land Rover’s, inniger samen. Wij zeggen: laat ze even bij Kahn Design aankloppen mochten ze geen inspiratie hebben voor hun eerste gezamenlijke vrucht. Dit is Dark Tungsten RS250 Evoque, en bruut dat ie is!

De Dark Tungsten RS250 Evoque van Kahn Design zou zo door kunnen gaan als de nieuwe Bowler, bekend van hun offroadkanon, de Wildcat. Nu bevat de Range Rover Evoque van zichzelf al een gespierd uiterlijk, maar Kahn Design trekt naar een wel heel hoog plan. De krachtige, zo breed mogelijk getrokken voorspoiler, gigantische dakspoiler en grove diffuser hebben hier het grootste aandeel in, maar ook de fikse 22 inch RS600-wielen doen een duit in het zakje. Spuit het geheel vervolgens in een ietwat sinister kleurtje en je hebt al snel een woest ogende auto.

Rode ogen
Binnen de Dark Tungsten RS250 is er enkel ruimte tot ongekende weelde. Er is leder zover het oog reikt. Zo’n beetje elk oppervlak heeft een laagje koeienhuid gekregen. Zwart en grijs voeren de hoofdtinten, met hier en daar een glimmend detail van aluminium. Let ook even op de klokken van het instrumentarium. Als roodaanlopende ogen vanwege innerlijke furie lijken de tellers de bestuurder aan te kijken. Gaaf toch?! Overigens gaat het bij de Dark Tungsten RS250 enkel om optisch tuning, onderhuids is de auto vrij van aanpassingen. Kahn Design levert die ook niet voor deze Evoque.

Gerelateerde artikelen

Vernieuwde Range Rover Evoque met 20% geprijsd

Autonieuws
Range Rover Evoque met 20% geprijsd
> Artikel lezen

Ontwerpers storten zich vol op Land Rover Evoque

Autonieuws
Ontwerpers storten zich vol op Land Rover Evoque
> Artikel lezen

Nieuwe Range Rover Evoque meer van hetzelfde

Spyshots
Nieuwe Range Rover Evoque meer van hetzelfde
> Artikel lezen

Land Rover toont lef met Range Rover Evoque Convertible

Autonieuws
> Artikel lezen

Land Rover stoomt 2de generatie Range Rover Evoque klaar

Spyshots
> Artikel lezen

Zegt de ene Evoque tegen de andere…

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.