Tuning & styling

Bol van de accessoires: Kamei Volkswagen Golf

Kamei levert accessoires voor diverse auto´s en modellen maar ook complete paketten. Zo ook voor deze Volkswagen Golf die niet alleen is voorzien van accessoires maar ook getuned is.

Het spraakmakende uiterlijk met de grote voorspoiler is opvallend genoeg om te weten dat het hier om een flink uitgedoste auto gaat. De luchthappers in de voorbumper zijn flink van formaat en bovendien is de auto 35 mm verlaagd. Aan de zijkant zien we skirts en aan de achterkant is een andere bumper gemonteerd. Zowel de voor- als achterbumper zijn afkomstig van Caractere. Verder zien we daar covers voor over de achterlichten, een spoiler op het dak en een sportuitlaatsysteem.

Motortuning
Dat sportuitlaatsysteem maakt deel uit van het tuningsprogramma dat Kamei voor deze Golf 2.0 TDi heeft ontwikkeld. Standaard  levert deze motor een vermogen van 140 pk, maar deze versie levert maar liefst 185 pk en een indrukwekkend koppel van 400 Nm. Deze vermogenswinst is niet alleen te danken aan een aanpassing aan het motormanagement, maar ook aan een betere uitlaatstroom. Het zichtbare hieraan zijn de dikke dempers die in het midden door de achterbumper prijken.

Boordevol accessoires...
Kamei zou Kamei niet zijn, als de Golf niet helemaal volgehangen was met accessoires. Neem bijvoorbeeld de verchroomde spiegelkappen en deurgrepen, witte knipperlichten, een middenarmsteun, aluminium accenten op het dashboard, een andere pook en handrem, aluminium pedalen en ga zo nog maar even door. Natuurlijk zijn er ook lichtmetalen velgen van een flink formaat, in dit geval 19 inch, gemonteerd. Daaromheen liggen Continental SportContact2 banden voor optimale grip.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Volkswagen Golf geeft teken van leven

Spyshots
> Artikel lezen

Opnieuw meer pk's voor Volkswagen Golf GTI

Autonieuws
> Artikel lezen

Hier is 'ie dan, de 290 pk sterke Golf GTI TCR

Autonieuws
> Artikel lezen

Hier is 'ie dan, de 290 pk sterke Golf GTI TCR

Autonieuws
> Artikel lezen

Stagiairs stoppen Volkswagen Golf 411 pk toe

Autonieuws
> Artikel lezen

Opnieuw meer pk's voor Volkswagen Golf GTI

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.