Tuning & styling

Range Rover Evoque door de ogen van Startech

Nu de Range Rover Evoque lekker aan het inburgeren is wordt de kans dat je twee dezelfde exemplaren tegenkomt steeds groter. Eigenaren die dat willen voorkomen kunnen binnenkort bij Startech terecht.

Startech heeft een nieuw accessoireprogramma ontwikkeld waarmee de Range Rover Evoque wat persoonlijk aangekleed kan worden. Ze presenteren het op de Dubai Motor Show en bestaat uit een ingetogen maar stoere stylingkit waartoe een andere voor- en achterspoiler en diverse zwart afgelakte accenten behoren. Als uitbreiding daarop is het mogelijk een sportuitlaatsysteem en 21 of 22 inch wielen te laten monteren. Door de auto te verlagen (35 mm) komt het geheel nog wat beter uit de verf en verbeterd ook de rijdynamiek.

Interieur
Voor personalisering van het interieur is tevens van alles mogelijk. Klanten die voorzichtig willen beginnen kunnen kiezen uit een sportstuurwiel, aluminium voetpedalen en voetsteun en dito versnellingspookknop. Persoonlijker (en uiteraard tevens kostbaarder) wordt het met speciaal leder of alcantara in de gewenste kleur, al dan niet afgewerkt met contrasterende stiksels, en accentuerende panelen in bijvoorbeeld aluminium, carbon of hout. Ook voor het bekleden van de dakhemel en de binnenste raamstijlen draait Startech zijn hand niet om. Startech is immers een dochteronderneming van het gerespecteerde Brabus.

Motortuning
Na het showdebuut in het Midden-Oosten kunnen bestellingen geplaatst worden. Startech verwacht kort daarna ook motortuning aan te kunnen bieden voor de Evoque. Momenteel wordt er gewerkt aan een tuningprogramma voor de 2.0 liter benzinemotor. Maar daarover dus later meer.

Gerelateerde artikelen

Land Rover toont lef met Range Rover Evoque Convertible

Autonieuws
> Artikel lezen

Vernieuwde Range Rover Evoque met 20% geprijsd

Autonieuws
Range Rover Evoque met 20% geprijsd
> Artikel lezen

Nieuwe Range Rover Evoque meer van hetzelfde

Spyshots
Nieuwe Range Rover Evoque meer van hetzelfde
> Artikel lezen

Zegt de ene Evoque tegen de andere…

Autonieuws
> Artikel lezen

Land Rover stoomt 2de generatie Range Rover Evoque klaar

Spyshots
> Artikel lezen

Ontwerpers storten zich vol op Land Rover Evoque

Autonieuws
Ontwerpers storten zich vol op Land Rover Evoque
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.