Spyshots

Betere blik op nieuwe BMW 6-serie Cabriolet

In oktober vorig jaar wisten we de allereerste spyshots van de nieuwe BMW 6-serie Cabriolet te tonen. De foto´s waren echter genomen in druk stadsverkeer waardoor de aandacht van de auto werd afgeleid. Deze nieuwe spyfoto´s zijn genomen in Noord-Scandinavië en bieden dankzij het witten uitgestrekte landschap een veel beter beeld.

De details ontbreken helaas nog steeds. BMW heeft nog geen enkel detail losgelaten over de nieuwe 6-serie Cabriolet. Wel kunnen we al het een en ander zien. Zo borduurt het model duidelijk voort op de designrichting die met de huidige 6-serie is ingeslagen. Dat alles echter overgoten met het nieuwe design-DNA van het Beierse merk. Reken dus ook op koplampen zoals we die ook van de nieuwe 7-serie, de X1 Concept en de 5-serie Concept GT kennen. Maar ook aan de achterzijde zal deze trend zit voortzetten. De ronde koplampunits zoals die op dit prototype te zien zijn zijn nep. Of de 6-serie ook weer een stoffen kap krijgt is onduidelijk. Het dak op de foto´s lijkt van stof, maar wie weet probeert BMW ons om de tuin te leiden. Bovendien hebben we nog geen Coupé kunnen spotten. Dus wie weet...

Introductie in 2010
Het motorengamma zal waarschijnlijk geen schokkende veranderingen kennen. Datzelfde geldt voor de prijsstelling, de uitrusting en de diverse opties. Uiteraard zal de auto kwaliatief nog beter in elkaar zitten en de kenmerkende BMW-rijeigenschappen dragen. Zijn debuut staat gepland voor 2010, maar voor die tijd zullen we ongetwijfeld nog een fors aantal spyshots kunnen tonen.

Gerelateerde artikelen

Prior Design vindt de BMW 6-serie nog niet breed genoeg

Tuning & styling
Prior Design vindt de BMW 6-serie nog niet breed genoeg
> Artikel lezen

AC Schnitzer vergrijpt zich aan BMW M6-trio

Tuning & styling
AC Schnitzer vergrijpt zich aan BMW M6-trio
> Artikel lezen

16 Bang & Olufsen-speakers in vernieuwde BMW 6-serie

Automultimedia
Gloednieuw Bang & Olufsen-systeem in BMW 6-serie
> Artikel lezen

Prijzen gefacelifte BMW 6-serie bekend

Autonieuws
BMW 6-serie
> Artikel lezen

Maximaal zicht op vernieuwde BMW 6-serie

Fotogalleries
Maximaal zicht op vernieuwde BMW 6-serie
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.