Spyshots

Nieuwe spyshots Toyota (Auris) Verso

In de eerste helft van 2009 zal Toyota de opvolger van de Corolla Verso presenteren. De auto zal vermoedelijk Auris Verso of kortweg Verso gaan heten en draagt het nieuwe designgezicht van Toyota. Deze nieuwe spyshots geven ons wederom een beter beeld van het model.

In mei lieten wij de allereerste spyshots zien van de opvolger van de Corolla Verso. Het model gaat in Nederland inmiddels als kortweg Verso door het leven aangezien de Yaris Verso en Avensis Verso een stille dood zijn gestorven. Er wordt dan ook druk gespeculeerd over de naam van dit nieuwe model. Auris Verso dan wel kortweg Verso lijkt ons het meest aannemelijk.

Nieuw gezicht
De spyshots werden genomen in het zuiden van Frankrijk waar Toyota het model momenteel onderwerpt aan testwerkzaamheden. Ondanks de hevige camouflage op de neus en de achterzijde kunnen we overeenkomsten ontdekken met de compleet nieuwe Avensis. Beide modellen debuteren in de eerste helft van 2009 en staan rond de zomer van dat jaar bij de dealers. De Volkswagen Touran, Ford C-Max en Opel Zafira krijgen er daarmee weer een frisse concurrent bij.

Gerelateerde artikelen

Toyota Verso is eerste met BMW-blok

Autonieuws
Toyota Verso is eerste met BMW-blok
> Artikel lezen

Vernieuwde Toyota Verso aast op dynamiek

Autonieuws
Vernieuwde Toyota Verso aast op dynamiek
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.