Spyshots

Mercedes C-klasse Combi zo goed als klaar

Dit najaar debuteert de nieuwe Mercedes C-klasse Combi. Recentelijk presenteerde Mercedes de C-klasse sedan officieel en voor het eerst hebben wij ook zeer goede spyshots van de Combi. In Noord-Zweden reed dit bijna ongecamoufleerde exemplaar rond.

Al maanden kunnen wij u spyshots tonen van de nieuwe Mercedes C-klasse. Met de officiële introductie van de Sedan is daar echter een einde aan gekomen. Maar aangezien Mercedes ook nog met een nieuwe Sportcoupé en een nieuwe Combi zal komen gaan we onvermoeid door.

Dun laagje folie
Deze foto’s tonen de nieuwe C-klasse Combi in een minimaal gecamoufleerd jasje. De voorzijde is door de onthulling van de Sedan geen verrassing meer en is door Mercedes dan ook niet meer gecamoufleerd. De achterzijde is slechts voorzien van een dun laagje folie en het lijnenspel is daardoor goed te zien.

Motorengamma van de Sedan
Motorisch heeft Mercedes geen verrassingen meer voor ons in petto. Net als de Sedan wordt de Combi leverbaar als C 180 Kompressor (156 pk), C 200 Kompressor (184 pk), C 230 (204 pk), C 280 (231 pk), C 350 (272 pk), C 200 CDI (136 pk) en als C 220 CDI (170 pk). Later volgt er ook een AMG-versie met een vermogen van ongeveer 450 pk.

Debuut: najaar 2007
De nieuwe Mercedes C-klasse Combi debuteert dit najaar. Het werelddebuut staat voor de IAA in Frankfurt op het programma.

Gerelateerde artikelen

Aangepast motorpalet voor Mercedes C- en SLK-klasse

Autonieuws
Aangepast motorpalet voor Mercedes C- en SLK-klasse
> Artikel lezen

Mercedes-AMG C 63 S met 640 pk

Tuning & styling
Mercedes-AMG C 63 S met 640 pk
> Artikel lezen

Mercedes-Benz C-klasse Zakenauto van het Jaar 2016

Autonieuws
Mercedes-Benz C-klasse Zakenauto van het Jaar
> Artikel lezen

Mercedes C-klasse krijgt updates die zelfs E en S niet hebben

Spyshots
> Artikel lezen

Mercedes-AMG C 63-modellen bijgepunt

Autonieuws
> Artikel lezen

Facelift voor Mercedes-Benz C-klasse

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.