Spyshots

Compleet nieuwe Fiat Bravo in de pijplijn

Fiat is zich aan het voorbereiden op de introductie van de compleet nieuwe Bravo. Vermoedelijk wordt het model in het voorjaar van 2007 voorgesteld. De nieuwe Bravo zal de opvolger worden van de Stilo en gaat concurreren met de Golf en Astra.

Fiat heeft laten weten dat men slechts vier rijdende prototypes van de nieuwe Bravo test. De rest van de ontwikkeling geschiedt op de computer. Het was dan ook een moeilijke klus voor onze fotograaf om een prototype in levende lijve voor de lens gekregen. Maar het is gelukt! In Italië werden deze exclusieve foto´s van de nieuwe Bravo geschoten.

Stilo-opvolger
De camouflage is heftig, maar subtiel genoeg om ons een goed beeld te geven van de Stilo-opvolger. Het model is ontworpen volgens dezelfde filosofie als de Grande Punto. De auto´s tonen dan ook veel overeenkomsten met elkaar. Uiteraard staat de Bravo wel een tree hoger in het modellengamma van de Punto. Vermoedelijk komt het model in 3- en 5-deurs uitvoering op de markt. Of de namen Bravo én Brava daarmee weer uit de kast worden gehaald blijft gissen.

Genève?
In het voorjaar van 2007 wordt de nieuwe Bravo vermoedelijk voorgesteld. Het is niet ondenkbaar dat Fiat daarvoor de Autosalon in Genève heeft uitgekozen.

Gerelateerde artikelen

Fiat Bravo Extreme: laat maar komen!

Autonieuws
Fiat Bravo Extreme: laat maar komen!
> Artikel lezen

Fiat Bravo 2.0 liter Multijet: Bravo di tutti Bravo’s

Autotests
Fiat Bravo 2.0 liter Multijet: Bravo di tutti Bravo’s
> Artikel lezen

Fiat onthult Aegea. Nieuwe Bravo voor ons?

Autonieuws
Fiat Aegea
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.