Spyshots

Gefacelifte Volkswagen Touareg in het wild

De Volkswagen Touareg zal binnenkort in een gefacelifte versie worden gepresenteerd. In de Verenigde Staten worden momenteel testen uitgevoerd onder extreem warme omstandigheden. Onze fotograaf betrapte het testteam van Volkswagen dat net een restaurant verliet na de lunch.

Je zou ze bijna over het hoofd zien want de minimaal gecamoufleerde Touareg´s zien er niet opvallend uit. Veelal zijn auto´s volledig beplakt of zijn de modellen dusdanig veranderd dat deze in het oog springen. Bij de Touareg is van beide situaties geen sprake. Slechts een in kleur van de carrosserie afgeplakte koplamp verraadt dat dit niet zomaar een doorsnee Touareg is.

Minimale facelift
Dat zegt al meteen heel veel over de facelift die Volkswagen op stapel heeft staan. De in 2002 gepresenteerde Touareg zal slechts op minimale punten worden aangepast. De koplampen zijn daarbij het meest opvallend. Ook de voorbumper en grille zijn licht aangepast en de achterzijde zal ook niet onbewerkt blijven. De kans is groot dat Volkswagen de achterlichten nog in het oude gedaante heeft gemonteerd. Dit om nog maar zoveel mogelijk geheim te houden.

Zoekplaatje
De foto die van het interieur is gemaakt toont aan dat Volkswagen het dashboard nagenoeg ongemoeid heeft gelaten. Het wordt bijna een zoekplaatje om wat verschillen aan te kunnen wijzen. Wij verwachten dan ook dat de wijzigingen vooral onderhuids zullen zijn uitgevoerd.

Begin 2007 bij de dealers
Begin 2007 staat de vernieuwde Touareg al bij de Volkswagen-dealers. De introductie zal dan ook niet meer lang op zich laten wachten.

Gerelateerde artikelen

En de nieuwe Volkswagen Touareg wordt onthuld op…

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Volkswagen Touareg gepresenteerd

Autonieuws
Nieuwe Volkswagen Touareg gepresenteerd
> Artikel lezen

Meer details over nieuwe Volkswagen Touareg

Autonieuws
> Artikel lezen

Minstens 80 mille voor nieuwe Volkswagen Touareg

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Volkswagen Touareg naakt gespot

Autonieuws
> Artikel lezen

Bekijk de nieuwe Volkswagen Touareg van alle kanten

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.