Spyshots

Rondjes draaien rond BMW 8-serie Cabriolet

Gerben Witten10 januari 2018

De BMW 8-serie is een van de nieuwkomers waarna wij persoonlijk het meest uitkijken in 2018. Zeker in de Cabriolet-versie zal het heerlijk flaneren zijn komende zomer. Maar zover zijn ze nog niet in München, kennelijk.

Medio vorig jaar kwam het hoge woord er al bijtijds uit: van de toen pas net onthulde nieuwe 8-serie zou ook een dakloze variant verschijnen. Zelfs van de M8! Een goed-nieuws-show alom dus, al zullen de meeste kopers vooral interesse tonen in de minder bedeelde uitvoeringen. En dat zal weleens niets te maken kunnen hebben met de (veel hogere) prijs voor het absolute topmodel. De autogeschiedenis leert namelijk dat een 'grand cabrio' helemaal geen schreeuwerig uiterlijk en vermogen nodig heeft. En hoe spectaculair de M8 ook oogt, deze spyshots vertellen ons dat dit ook van toepassing zal zijn bij de 'gewone' 8-serie Cabriolet. Elegantie is wat de handen op elkaar krijgt. Laat de M8 Cabrio maar aan stervoetballers en DJ's over...

Naar verwachting stelt BMW de 8-serie Cabriolet voor op de Autosalon van Genève, begin maart. De prijs? Reken op minstens een ton.

Gerelateerde artikelen

Eerste technische specificaties nieuwe BMW 8-serie

Autonieuws
> Artikel lezen

Hangen in de bocht met de BMW M8 Coupé

Spyshots
> Artikel lezen

Wat heeft BMW dit keer in petto voor Genève?

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe BMW 8-serie Coupé lekt toch nog uit

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW Concept M8 Gran Coupé stelt zich alvast voor

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe BMW 8-serie officieel: dit moet je alvast weten

Autonieuws
> Artikel lezen