Spyshots

Gefacelifte Opel Insignia nadert voltooiing

Over enkele weken zal Opel in Genève de gefacelifte Insignia onthullen. Het model is dan vier jaar op de markt en zal zijn tussentijdse update ondergaan. Deze laatste spyshots geven een goed beeld van de onderdelen die Opel heeft fijngeslepen.

Twee jaar geleden leek het erop dat de Insignia een minuscule facelift zou ondergaan. Een vroege verjonging weliswaar, maar toch. Afgelopen zomer bleek dat Opel meer in petto had. We wisten in juli een aanzienlijk zwaarder gecamoufleerd prototype van de Insignia (Sports Tourer) te betrappen dat erop duidde dat Opel meer had bijgeschaafd dan aanvankelijk gedacht.

Meer dan een nieuwe grille
Ook op deze meest recente spyshots blijkt dat Opel meer doet dan een nieuwe grille monteren. We zien een vernieuwde voor- en achterbumper, een nieuwe grille en voor het eerst ook nieuwe lichtunits. Naar verwachting zal het geheel wat meer dynamiek uitstralen en moet de Insignia er vanaf deze zomer weer fris bij staan. Of er onderhuids ook vernieuwingen worden toegepast is onbekend, maar geheel onwaarschijnlijk lijkt ons dat niet. Opel test niet voor niets al ruim twee jaar en onder zware omstandigheden…

Gerelateerde artikelen

Sterrenregen bij laatste botsproeven Euro NCAP

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Opel Insignia GSi verpulvert OPC-voorganger op de Ring

Autonieuws
> Artikel lezen

Opel Exclusive rolt een rode loper voor je uit

Autonieuws
Opel Exclusive rolt een rode loper voor je uit
> Artikel lezen

Buick Regal GS hint alvast naar nieuwe Opel Insignia OPC

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.