Spyshots

Nieuwe BMW 3-serie Touring is er klaar voor

Na de compleet nieuwe 3-serie sedan die vorig jaar het levenslicht zag was het natuurlijk wachten op een Touring. BMW gaat die verwachting inlossen want de stationvariant van het succesnummer uit München is gespot tijdens testwerkzaamheden.

Sommige zaken liggen zo voor de hand dat de term ‘nieuws’ misschien zelfs niet meer van toepassing is. De zon komt op, Nederlandse kabinetten halen hun termijn niet en BMW komt met een station van de nieuwe 3-serie. Desalniettemin willen we je deze spyshots niet onthouden, hij is namelijk bijna klaar.

Simpelweg vergroot
Het bestaan van de 3-serie Touring was al geen verassing, de styling zal eveneens weinig potten breken. Tot aan de c-stijl is de station exact gelijk aan de sedan en door de beperkte camouflage heen herkennen we ook de achterlichten en achterbumper van zijn minder ruime broer. Naast de grotere binnenruimte zal de Touring volgens ingewijden beschikken over een achterklep waarvan ook alleen de ruit geopend kan worden.

Productie
Eigenlijk hadden we de 3-serie Touring al enige tijd verwacht, dus de lancering kan nu echt niet meer lang op zich laten wachten. Spannender is het wachten op de 3-serie GT, een compleet nieuw model in het BMW-gamma. Ook deze zal in 2012 zijn opwachting gaan maken.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage

Spyshots
Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage
> Artikel lezen

Ziet de nieuwe BMW 3-serie er zo uit?

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe BMW M3 probeert Nürburgring meester te maken

Spyshots
BMW M3: gas erop met prototype
> Artikel lezen

Ziet de nieuwe BMW 3-serie er zo uit?

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.