Spyshots

Toch wel een Jaguar XKR-S Convertible?!

Het is een welles-nietes spelletje aan het worden. Jaguar heeft tegenover diverse media laten weten dat er geen XKR-S Convertible op de planning staat, maar wat is dit voor prototype dan?

Jaguar liet onder meer tegenover Autovisie weten dat presteren op het scherpst van de snede niet past bij een cabriolet en dat kopers van een sportieve auto als de XKR-S het maximale eruit willen halen. Iets dat volgens Jaguar per definitie hoort bij een coupé en niet bij een cabrio. Tsja, of we het er nu mee eens zijn of niet, het is een behoorlijk statement.

S
Toch zet het prototype dat we vanmorgen op de Nürburgring betrapten ons aan het denken. We zien hier toch overduidelijk een XKR Convertible voorzien van het volledige S-pakket rijden. Imposante bumpers, een op z´n zachtst gezegd opvallende achterspoiler en enorme remmen zoals we die van de XKR-S Coupé kennen zitten ook op deze Convertible. Er is zelfs een rolbeugel in de auto gebouwd. En mocht dit toch de XKR-S Convertible zijn dan huist er in de motorsteunen een 5.0 liter V8 met maar liefst 550 pk. We moeten het maar even afwachten. Maar wat ons betreft mag ´ie er komen. Alleen al om met de kap open nog intenser van het schitterende geluid te kunnen genieten!

Gerelateerde artikelen

Arden slaat door bij tunen Jaguar XKR-S

Tuning & styling
Arden slaat door bij tunen Jaguar XKR-S
> Artikel lezen

Arden slaat door bij tunen Jaguar XKR-S

Tuning & styling
Arden slaat door bij tunen Jaguar XKR-S
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.