Spyshots

Eerste spyshots nieuwe Porsche Cayman

Terwijl de nieuwe Boxster al meerdere malen werd betrapt is de Cayman een moeilijkere prooi. Voor het eerst wisten we een prototype voor de lens te krijgen. En dan ook nog eens tijdens een ‘wilde’ achtervolging.

Porsche lijkt niet zo’n haast te maken met de ontwikkeling van de nieuwe Cayman. Vreemd, want het model zal eind 2012 al klaar moeten staan. Het is dan ook de schijn die bedriegt. We hebben waarschijnlijk gewoon nog nooit het geluk gehad de auto te spotten. Tot vandaag!

Design
Wij zijn dan weliswaar blij dat we kunnen bewijzen dat Porsche aan de nieuwe Cayman werkt, toch verraden de spyshots amper iets. Porsche heeft het prototype zo gecamoufleerd dat ‘ie sprekend op de oude Cayman lijkt. Uiteraard zullen de overeenkomsten treffend zijn, maar toch verwachten we zeker aan de voor- en achterzijde toch wel wat nieuwe designtrekjes. Mogelijk gaat de ontwikkeling nu sneller en betrappen we binnenkort wel een minder gecamoufleerd exemplaar!

Geruchten
Ondertussen draait de geruchtenmolen al wel op volle toeren. Het is zo goed als zeker dat Porsche behalve zescilinders ook een viercilinder turbomotor in de Cayman zal gaan leveren. Daarbij wordt een hybridemodel ook niet uitgesloten. Reken er verder op dat Porsche de sportwagen weer maximaal zal uit gaan melken met op termijn tal van speciale edities.

Gerelateerde artikelen

Elektrische Cayman schiet in 3,3 seconden naar 100 km/h

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche 718 Cayman GTS strekt de benen

Spyshots
> Artikel lezen

365 pk voor Porsche 718 Boxster en Cayman GTS

Autonieuws
> Artikel lezen

Nederlands vriendenconcept 'Share a Porsche' gelanceerd

Autonieuws
Share a Porsche
> Artikel lezen

Dolle sneeuwpret met Porsche Cayman GT4 en Boxster Spyder

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.