Spyshots

Nieuwe Porsche Boxster beter dan 911?

Op basis van de nieuwe Porsche Boxster verschijnt uiteraard ook weer een Cayman. Zal Porsche zich dit keer niet inhouden om uit beide modellen het beste mogelijk te halen?

´Porsche zou zich hebben ingehouden bij de ontwikkeling van de laatste generatie Boxster en Cayman anders zouden ze beter zijn geworden dan de duurdere 911´. Dit wordt wel eens gesuggereerd. Volgens sommige critici is de huidige Cayman alsnog de betere keus geworden. Moeilijk te zeggen vinden wij. Daarvoor zou je beide auto’s in de handen van de echte experts moeten geven. Maar dat de Boxster en Cayman één van de fijnste rijdersauto’s pur sang zijn staat buiten kijf.

2011
In 2011 verschijnt de nieuwe Boxster en enige tijd later de tweede generatie Cayman. Porsche is druk bezig met het beste uit de Boxster te halen. Overal ter wereld worden de prototypes ervan gespot. Dit zijn de laatste foto’s van een testexemplaar. Wetende dat traditioneel iedere nieuwe Porsche nog beter en sneller is dan zijn voorganger zou het wel eens kunnen gebeuren dat de heren in Zuffenhausen zichzelf onderschatten en zomaar hun beste productiemodel ooit gaan voortbrengen. De Boxster komt er ieder geval weer als naamloze standaardversie en als “Boxster S”. Of er ook weer een spectaculaire Boxster Spyder komt weten we niet. We hopen het, want oh wat was die goed…lekkerder dan menig 911.

Gerelateerde artikelen

Snellere versie Porsche 718 Boxster in de maak

Spyshots
> Artikel lezen

Dit kunnen de viercilinders van de Porsche 718 Boxster en Cayman

Autonieuws
> Artikel lezen

De Porsche 718 Boxster: mét viercilinder

Autonieuws
Porsche trekt doek van 718 Boxster en Cayman
> Artikel lezen

Porsche Boxster en Cayman krijgen andere namen

Autonieuws
> Artikel lezen

Nederlands vriendenconcept 'Share a Porsche' gelanceerd

Autonieuws
Share a Porsche
> Artikel lezen

365 pk voor Porsche 718 Boxster en Cayman GTS

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.