Lifestyle & design

BMW 328 Roadster trapauto

Freude am Fahren voor kids

Zeventig jaar nadat de productie van de BMW 328 Roadster stopte, is de droomauto terug als speelgoedauto voor kinderen van drie tot vijf jaar. Terwijl de kids genieten van hun allereerste auto kan papa vertellen over de vele overwinningen – zoals in de Mille Miglia – van de legendarische BMW 328 Roadster.

Freude am Fahren voor kids
Met zijn grote ronde koplampen, langgerekte nieren en gedeelde voorruit lijkt de speelgoedversie van de BMW 328 Roadster wel een echte auto. Net als de BMW 328 Roadster ‘voor volwassenen’ heeft de speelgoedauto een reservewiel bovenop de kofferbak. Qua vermogen is er een duidelijk verschil tussen de speelgoedauto en de echte BMW 328 Roadster. In plaats van een 80 pk zescilinder drijft, afhankelijk van de versie die aangeschaft is, een elektromotor of de benen van de jonge bestuurder de speelgoedauto aan.

Geruisloos
De BMW 328 Roadster is voorzien van speciale rubberbanden die er voor zorgen dat de speelgoedauto geruisloos over elk oppervlak kan rijden. Bovendien zijn de banden zo gemaakt dat ze geen beschadigingen maken aan houten vloeren. Veilig is de BMW 328 Roadster ook, dankzij onder meer een stuur dat zo is ontworpen dat het niet makkelijk uit de handen van de jonge rijder kan glippen. Bovendien heeft de TÜV de auto goedgekeurd, een bevestiging van de veiligheid van de trapauto.

De BMW 328 Roadster voor kinderen kost als trapauto € 199,-. De versie met elektromotor heeft een prijs van € 349,-. Beide varianten zijn verkrijgbaar via de BMW dealers.
Redactie
Door Redactie
Freude am Fahren voor kids

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

Zoeken

Merk- & modeldossiers