Lifestyle & design

Freude am Fahren voor kids

Zeventig jaar nadat de productie van de BMW 328 Roadster stopte, is de droomauto terug als speelgoedauto voor kinderen van drie tot vijf jaar. Terwijl de kids genieten van hun allereerste auto kan papa vertellen over de vele overwinningen – zoals in de Mille Miglia – van de legendarische BMW 328 Roadster.

Met zijn grote ronde koplampen, langgerekte nieren en gedeelde voorruit lijkt de speelgoedversie van de BMW 328 Roadster wel een echte auto. Net als de BMW 328 Roadster ‘voor volwassenen’ heeft de speelgoedauto een reservewiel bovenop de kofferbak. Qua vermogen is er een duidelijk verschil tussen de speelgoedauto en de echte BMW 328 Roadster. In plaats van een 80 pk zescilinder drijft, afhankelijk van de versie die aangeschaft is, een elektromotor of de benen van de jonge bestuurder de speelgoedauto aan.

Geruisloos
De BMW 328 Roadster is voorzien van speciale rubberbanden die er voor zorgen dat de speelgoedauto geruisloos over elk oppervlak kan rijden. Bovendien zijn de banden zo gemaakt dat ze geen beschadigingen maken aan houten vloeren. Veilig is de BMW 328 Roadster ook, dankzij onder meer een stuur dat zo is ontworpen dat het niet makkelijk uit de handen van de jonge rijder kan glippen. Bovendien heeft de TÜV de auto goedgekeurd, een bevestiging van de veiligheid van de trapauto.

De BMW 328 Roadster voor kinderen kost als trapauto € 199,-. De versie met elektromotor heeft een prijs van € 349,-. Beide varianten zijn verkrijgbaar via de BMW dealers.

Gerelateerde artikelen

BMW België geeft primeurtje weg bij online configurator 8-serie

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe BMW 8-serie Coupé lekt toch nog uit

Autonieuws
> Artikel lezen

Iets te trekken? Met deze auto's zit je goed

Autonieuws
Iets te trekken? Met deze auto's zit je goed
> Artikel lezen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

Patenten tonen alvast BMW 8-serie Cabrio en Gran Coupé

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe BMW 8-serie officieel: dit moet je alvast weten

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.