Lifestyle & design

Panamera Collection van Porsche Design

Nog voordat de Panamera bij de dealer staat, heeft Porsche de promotie rondom het model al tot op het bot uitgemolken. De marketingheren draaiden zoveel overuren dat we haast zouden gaan geloven dat het merk daarom in een financiële dip is geraakt. De koek moet toch een keer op zijn. Niet dus…

Porsche schakelde namelijk de hulp in van haar nevenonderneming Porsche Design en een nieuwe reeks lifestyle- en designaccessoires met het thema Panamera was geboren. De artikelen worden onder de noemer Panamera Collection uitgebracht en herbergen onder andere een luxe trolleyset met het inmiddels bekende ‘AluFrame’ design. Toch komen de koffers nieuw van de tekentafel en worden ze tegelijkertijd met de marktintroductie van de Panamera in september aan het Porsche Travel System toegevoegd. Vanzelfsprekend is dat ze zo zijn ontworpen dat ze moeiteloos in de bagageruimte van de vierdeurs coupé kunnen worden opgeborgen. Er is keus uit verschillende formaten en kleuren overeenkomstig met de carrosseriekleur van je eigen Porsche.

Klokkenwinkel
De collectie bestaat verder nog uit stoere horloges die de Panamera-rijder niet zal misstaan. Porsche Design besteed veel aandacht aan het ontwerpen en vervaardigen van deze klokken, dus duurzaamheid en exclusiviteit is geboden. De vrouw wordt dit keer een beetje overgeslagen, want de Chronograph Panamera en Chronograph Pananamera Turbo zijn met name bedoeld voor de man. Er is overigens wel een dameshorloge binnen de collectie verkrijgbaar.

Stoer of decadent
Een beetje Porsche-rijder gaat verzorgd over straat en daarom is een nieuwe serie van kledij niet overgeslagen. De modellen variëren van eenvoudige T-shirts tot aan robuuste rugby-shirts en chique jassen. Zowel voor hem als haar is er voldoende keus. Zelfs aan de kroost is gedacht.

Nieuwsgierig geworden wat er zoal te koop is? Surf dan naar de shop van de Porsche Design Driver’s Collection.

Gerelateerde artikelen

Porsche Panamera kiest opnieuw voor Burmester

Autonieuws
Porsche Panamera kiest wederom voor Burmester
> Artikel lezen

Verlengde wielbasis en lichtere V6 voor Porsche Panamera

Autonieuws
> Artikel lezen

TopCar bekleedt nieuwe Porsche Panamera

Tuning & styling
> Artikel lezen

Enorme spierballen voor Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

Autonieuws
Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid
> Artikel lezen

Porsche Panamera 4 E-Hybrid: 462 pk bij 2,5 l/100 km

Autonieuws
> Artikel lezen

Review: Burmester 3D Surround Sound in Porsche Panamera

Autonieuws
Review: Burmester 3D Surround Sound in Porsche Panamera
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.