Lifestyle & design

Vertu en Ferrari bundelen krachten

Vertu lanceert in samenwerking met Ferrari een exclusieve lijn van mobiele telefoons. Voor personen die niet kampen met de kredietcrisis een prachtig geschenk…aan henzelf. Van de Vertu GSM’s zijn drie modellen verkrijgbaar; in verschillende kleuren en met exclusieve ringtones.

Vertu is een Engelse fabrikant van exclusieve handgemaakte mobiele telefoons. De toestellen zijn veelal afgewerkt met mooie en kostbare materialen als titanium en handgestikt leer, zo ook de Ascent Ti Ferrari. Deze mobiele telefoon kan geleverd worden in drie kleuren: Giallo (geel), Rosso (rood) en Nero (zwart). De laatste wordt in gelimiteerde uitvoering op de markt gebracht. Alle modellen bevatten mooie details met als finishing touch het Ferrari-logo. De batterijcover op de achterkant is gevormd naar de motorkap van een Ferrari GTB 599 Fiorano. Exclusieve ringtones in de vorm van een F430- en 612 Scaglietti-motor laten weten dat het om een Vertu Ferrari gaat.

Vertu Ascent Ferrari 1947
Een ander nieuw toestel binnen deze lijn is de Ascent Ferrari 1947, welke qua uiterlijk veel wegheeft van de iets oudere generatie Vertu-modellen. Afgewerkt met RVS buttons en handgestikt Ferrarirood leer is dit handgemaakte toestel nog steeds bijzonder exclusief te noemen. Als extra features bevat het ringtones van een Enzo V12-motor. En ook hier prijkt het steigerende paard van Ferrari op de titanium kast.

Racetrack Legend Serie
De Ascent Ferrari Serie wordt afgesloten met de Racetack Legend Serie. Optisch lijken deze modellen op de Ascent Ferrari 1947. Er worden zes verschillende varianten aangeboden welk ieder verkrijgbaar is in een gelimiteerde oplage van 1.000 exemplaren. Zoals de benaming al aangeeft grijpt Vertu terug naar een aantal legendarische circuits. Deze zijn op de batterijcover van de mobiel geperst. Enkele gegevens (lengte en opening) - over het betreffende circuit maken de Racetrack Legend Serie helemaal af. Vertu bestempelt de volgende zes circuits als legendarisch: Monza, Silverstone, Le Mans, Indianapolis, Monaco en de Nürburgring. Wie geïnteresseerd is in deze Vertu Ascent Ferrari modellen moet rekening houden met een stevig prijskaartje.

Gerelateerde artikelen

50 jaar Dino vieren deed Ferrari zo

Autonieuws
> Artikel lezen

Ferrari heeft een nieuwe one-off: de SP38

Autonieuws
> Artikel lezen

Je hoeft geen Ferrari te rijden om te profiteren van de nieuwe Shell V-Power

Autonieuws
Shell V-Power / Ferrari
> Artikel lezen

Iemand heeft € 60 miljoen voor een Ferrari betaald

Autonieuws
> Artikel lezen

Ferrari’s 3.9 V8-biturbo beste moment van ’t moment

Autonieuws
> Artikel lezen

Ssst, er zoeft een fluisterstille Ferrari over Fiorano

Autonieuws
Ssst, er zoeft een fluisterstille Ferrari over Fiorano
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.