Lifestyle & design

Alfa Romeo kleding- en merchandiselijn

Alfa Romeo introduceert een eigen kleding- en merchandisinglijn. Met de komst van deze lijn voldoet Alfa Romeo aan de toenemende vraag naar lifestyle artikelen die verbonden zijn aan het Italiaanse automerk. Onder meer een jas, cap, polo en horloge zijn in deze speciale lijn opgenomen.

We zien steeds meer autofabrikanten hun eigen kleding- en merchandiselijn lanceren. Vooral merken waar merkbeleving en emotie een belangrijke rol spelen zien een grote vraag naar dergelijke producten. Zo ook Alfa Romeo die een merchandise- en kledinglijn introduceert.

Merchandisinglijn
Bij de merchandisinglijn ligt de nadruk op exclusiviteit en een stijlvolle vormgeving. Het assortiment bestaat onder andere uit stijlvol vormgegeven herenhorloges, stropdassen en riemen.

Kledinglijn
De kledingcollectie bestaat uit een ‘rode’ en een ‘zwarte’ lijn. De jas, cap, polo en het fleecejack in het herkenbare Alfa-rood zijn sportief en opvallend. De zwarte collectie is volgens Alfa geïnspireerd op het verfijnde en onderscheidende karakter van het merk Beide lijnen geven derhalve een specifieke karaktereigenschap van het Italiaanse merk weer en sluiten goed aan bij de sfeer die het merk Alfa Romeo oproept. Zowel de merchandising- als de kledinglijn worden in de toekomst uitgebreid.
Bovendien zal de website in de nabije toekomst worden uitgebreid met een exclusieve autoaccessoireslijn voor de verschillende Alfa Romeo-modellen.

Leverbaar via de dealer
De prodcuten zijn op dit moment (helaas) alleen via de Alfa Romeo-dealer leverbaar. Wel kunnen alle producten op www.accessoires-alfaromeo.nl uitgebreid worden bekeken.

Gerelateerde artikelen

Ook Fiat start eigen handel in klassiekers

Autonieuws
> Artikel lezen

Snelste Alfa's eren Nürburgring met speciale editie

Autonieuws
Snelste Alfa's eren de Nürburgring
> Artikel lezen

Bloedsnelle Alfa Romeo Giulia Coupé in de maak

Autonieuws
Bloedsnelle Alfa Romeo Giulia Coupé in de maak
> Artikel lezen

Alfa Romeo rolt omvangrijk 5-jarenplan uit

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.