Lifestyle & design

Deze kapitale villa heeft z'n eigen kartbaan

Gerben Witten 8 augustus 2018

Huizen komen er in allerlei soorten en maten. Droomvilla's in het bijzonder. Maar slechts weinig optrekjes beschikken over een heuse kartbaan áls achtertuin. En dan is er nog de locatie van het geheel.

In Noord-Ierland, daar waar het 360 dagen van het jaar schijnt te regenen, staat deze weelderige droomvilla. Compleet met indoor-zwembad, meerdere badkamers, sauna's en jacuzzi's, een carrouseltrap, een handvol slaapkamers, een mega-woonkamer, een nog grotere keuken, overdekte garage voor meerdere bolides, inpandige bioscoop, serre, uitgerekte landerijen rondom, een dijk van een oprit en zelfs een helikopterplatform. Allemaal te koop. Tegen 3 miljoen dollar. Ohw… en de kartbaan die je ook ziet op de foto's, die hoort tevens bij deze waanzinnige kavel.

Officiële kartraces toegestaan
Een heuse kartbaan! Ben jij die ooit tegengekomen na al die jaren vergapen aan MTV Cribs?! Denk je alles wel te hebben gezien op huizengebied, tref je nu dus dit stulpje aan. De baan is al met al zo'n één kilometer lang en voldoet aan de eisen van de Motor Sport Association. In principe mag er dus een officiële kartrace houden. Hoe gaaf?! Alleen als je geen fervent regenrijder bent kun je deze kavel dus beter overslaan. Klinkt als het ultieme huis van Max…

Gerelateerde artikelen

Singer-alternatief: Paul Stephens Porsche 911 Le Mans Classic

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW: 'Nieuwe 3-serie wordt weer een echte rijdersauto'

Autonieuws
> Artikel lezen

Het bijzondere verhaal van een zoon die 722 km/h reed in een 50-jaar oude Challenger 2

Autonieuws
> Artikel lezen

Geen zee te hoog voor Rolls-Royce surfplank

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Pirelli's F1-band doet ook prima dienst als klankkast

Lifestyle & design
> Artikel lezen