Lifestyle & design

Watch this: TW Steel Race Of Champions SE

Bij de Race Of Champions (ROC), een spectaculaire afvalrace tussen 's werelds beste coureurs uit verschillende takken van de autosport, draait alles om tijd. Aan het Nederlandse horlogemerk TW Steel om dat luister bij te zetten met een speciaal klok, eigenlijk twee. Daar ben je immers eventpartner voor.

Dit is de TW Steel Race Of Champions Special Edition, een naam zo nuchter als het imago rond de Nederlander. Daarmee is alle bescheidenheid ook wel afgedaan, want de fysieke buitenmaten van de hommage-horloges zelf zijn nogal imposant van stuk.

Stoere kleurenmatch
Zo heeft de TW965-uitvoering een diameter van 45 millimeter en de TW966, met chronograaf, zelfs een diameter van 48 millimeter. Niet voor dunne polsjes dus. TW Steel-fans weten dat al langer. Net als dat je petrolheads niet hoeft te vragen naar wat de huiskleur is van de Race Of Champions. Oranje, natuurlijk! Een kleur die uitstekend matcht met een van origine zwart horloge, zo blijkt – de SE's zijn namelijk gebaseerd op de TW Steel Volante.

Betaalbaar
Hebben? De TW965, met Miyota 2415-uurwerk, ligt in de winkels voor € 249,-. De TW Steel ROC SE Chronograaf, voorzien van big calibre 6S10-uurwerk, zit om je pols tegen € 349,-.

Gerelateerde artikelen

Het grote samenstellen van de RR Cullinan kan beginnen!

Autonieuws
> Artikel lezen

Eerste details vernieuwde Kia Sportage

Autonieuws
> Artikel lezen

Je hoeft geen Ferrari te rijden om te profiteren van de nieuwe Shell V-Power

Autonieuws
Shell V-Power / Ferrari
> Artikel lezen

Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage

Spyshots
Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage
> Artikel lezen

Ferrari heeft een nieuwe one-off: de SP38

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.