Lifestyle & design

Tag Heuer brengt Max Verstappen-horloge uit

Wat een overwinning, enkele podiumplekken en een rits spectaculaire inhaal- en remacties al niet teweeg kunnen brengen. Een eigen horloge, bijvoorbeeld. De Zwitserse horlogemaker Tag Heuer eert op deze manier de nu al legendarische prestaties van de nog piepjonge Max Verstappen.

Tag Heuer en het Red Bull Racing F1 Team zijn sinds dit Formule 1-seizoen dikke maatjes. De bolides van de Oostenrijkse energiedrankjesfabrikant rijden zelfs rond met V6-motoren van het bekende horlogemerk – al zijn deze feitelijk van Renault, maar door een geschil mogen we dit eigenlijk niet weten.

Voor 'onze' Max zal het allemaal worst zijn. Als zijn F1-auto maar presteert, zodat hij dat ook kan doen. En tot dusver klikt het allemaal zeer aardig, vindt ook Tag Heuer. Tijd voor een eerbetoon. Tijd voor een eigen horloge!

Drie uitvoeringen
Tag Heuer heeft als oer-sponsor van de sport al heel wat F1-horloges uitgebracht, maar het rijtje dat waarbij F1-coureurs worden geëerd is kort. Erg leuk dus voor Max Verstappen dat hij zich hier ook tussen mag scharen. En leuk voor de fans. Zij kunnen kiezen uit drie uitvoeringen, allen met de iconische Tag Heuer Carrera als basis. Eéntje is er – hoe kan het ook anders – uitgevoerd met oranje accenten. Welke Tag Heuer Formula One Max Verstappen Youngest Grand Prix Winner Special Edition (ja, echt!) er ook gekozen wordt, elk is binnenkort verkrijgbaar voor € 1.350,-.

Gerelateerde artikelen

Voor wie van kamperen én motorrijden houdt

Lifestyle & design
Voor wie van kamperen én motorrijden houdt
> Artikel lezen

Stoere Ford Ranger Raptor toch naar Nederland

Autonieuws
> Artikel lezen

Deze Scania zoekt jonge truckers

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Super Golf-GTI (290 pk) komt naar Nederland

Autonieuws
Super Golf-GTI (290 pk) komt naar Nederland
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.