Lifestyle & design

6 Audi-accessoires voor in de keuken

22 oktober 2015

De echte Audi-kok kan niet zonder deze 6 accessoires voor in de keuken. Van een handige boodschappenmand tot een ludieke kurkentrekker en vlijmscherp koksmes. Uiteraard allemaal in Audi-design.

Boodschappenmand

Boodschappenmand

Voordat er gekookt of genoten kan worden van een lekker drankje zal er eerst geshopt moeten worden. Deze opvouwbare boodschappenmand is daarin je ideale metgezel. De mand kan eten en drinken koel houden door de thermische voering is gemakkelijk op te vouwen na gebruik. Prijs: € 70,-.

1
Koffiemok

Koffiemok

Na het boodschappen doen zin in een lekkere bak koffie? Dan mag deze Audi Sport-mok niet ontbreken. Prijs: € 15,-.

2
Koksmes

Koksmes

Goed gereedschap is het halve werk. Ook in de keuken. Het vlijmscherpe koksmes met Audi Sport-design lijkt hieraan te voldoen, zeker gezien zijn allebehalve vlijmscherpe prijskaartje van € 110,-.

3
Kookwekker

Kookwekker

Tijd is ook belangrijk in de keuken! Vandaar deze sportieve kookwekker met RS speed display. Door middel van de magnetische achterzijde gemakkelijk te bevestigen aan metalen oppervlakten. Zijn prijs: € 20,-.

4
Kurkentrekker

Kurkentrekker

Zo wordt een fles openen extra leuk! Ontworpen op basis van de legendarische kurkentrekker "Alessandro" van de ontwerper Alessandro Mendini – Alessi. De kurkentrekker is gekleed in een Audi race overall en de rode helm is afneembaar. De kurkentrekker kost € 50,-.

5
Espressokopjes

Espressokopjes

Na het eten een lekkere espresso? Ook hierin voorziet Audi Sport. Het setje van twee espressokopjes en bijpassende schoteltjes kost € 45,-.

6

Gerelateerde artikelen

Hoe ver schiet Audi door bij nieuwe Audi RS 6?

Spyshots
> Artikel lezen