Lifestyle & design

Maybach Driver's Choice Collection

Luxe accessoires bij de Mercedes-Maybach

Mercedes-Maybach heeft, speciaal voor de S-klasse, die later dit jaar verschijnt, een collectie met accessoires gemaakt die passen bij de luxe auto. De “Driver’s Choice Collection” bestaat vooral uit tassen, met hier en daar bijpassende accessoires.

The Traveller

The Traveller

Voor wie regelmatig op pad is voor korte business trips, maakte Maybach dit kalfsleren koffertje. Moet je wel goede zaken doen, want hij kost € 4.500,-.

The Voyager

The Voyager

Als je iets meer dan alleen een setje kleren nodig hebt tijdens je reis is er deze weekendtas. Makkelijk te dragen met de handvatten of de schouderband. Het is de grootste, en daarmee ook duurste tas uit de collectie. Voor € 4.800,- is 'ie van jou.

The Counsellor

The Counsellor

Deze luxe afgewerkte tas biedt ruimte voor een laptop, documenten, pennen en je telefoon. Om chic aan te komen bij je zakelijke afspraak. Wederom met een flink prijskaartje, € 3.500,- moet hij kosten.

The Icon & The Baroness

The Icon & The Baroness

Speciaal voor de dames maakte Maybach een luxe shopper en een chique handtas. En omdat het er twee zijn, zijn ze niet zo duur als de andere tassen: hoeft er niet gekozen te worden! Goedkoop zijn ze nog steeds niet: de shopper kost € 2.970,- en de handtas mag mee voor € 2.550,-.

The Genius

The Genius

Mocht je echt "Maybach" uit willen stralen, dan kun je niet zonder deze glazen manchetknopen met gezandstraald logo. In Rhodium zilver en Ruthenium zwart. Te koop voor € 265,-.

The Embrace

The Embrace

Het laatste onderdeel van de collectie is een dekentje, gemaakt van de zachtste en puurste wol die er is. Dat mag ook wel, want het lapje stof kot € 670,-.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers