Lifestyle & design

Ferrari iDocks blazen een deuntje mee

De Ferrari Shop puilt uit met uiteenlopende merchandise dat als warme broodjes over de toonbank gaat, puur vanwege het aanwezige embleempje met daarop het steigerend paard van het merk. Opvallend genoeg in een tijd van iPods, iPhones en iPads ontbrak het nog aan een lijn met gelikte docking stations voor deze iApparaten. Tot nu.

Docking stations zijn hot, dus die mogen niet ontbreken in de al rijk gevulde Ferrari Shop. Het sportwagenmerk biedt zodoende meteen vier verschillende uitvoeringen aan, van stijlvol tot ware sieraden voor je huiskamer, keuken of slaapkamer.
Met een prijs van € 502,- (inclusief BTW, exclusief verzendkosten) vormt de Scuderia FS1 dock het instapmodel. Het betreft een 2.1-systeem en dat betekent kort gezegd dat het over drie luidsprekers beschikt waarvan één zorg draagt voor de lage (bas)tonen. Muziek afspelen is een kwestie van plug-and-play, maar de FS1 is ook uitgerust met Bluetooth-connectiviteit voor streamen van muziek.
Apple’s Airplay, een functie dat streamen via externe apparatuur in je gehele huis mogelijk maakt is aanwezig vanaf de FS1 Air Dock. Je herkent deze Ferrari iDock aan de matzwarte in plaats van een zilverkleurige bovenzijde en de hogere prijs van € 628,-.

Ferrari Cavallino Rampante GT1
Tot de topmodellen behoren de Ferrari Cavallino Rampante GT1 en de Rampante Air GT1 met prijzen van respectievelijk € 628,- en € 765,-. Beide 2.2.1-systemen beschikken over twee luidsprekers voor de hoge tonen, twee luidsprekers voor de middentonen, een subwoofer en 120 Watt aan totaalvermogen. Naast een leuk deuntje meeblazen willen de GT1’s ook mooi om naar te kijken zijn. Vooral de duurste loopt hiermee te koop met een bovenzijde van geborsteld aluminium. De hogere afwerkinggraad zit uiteraard in de prijs verwerkt, evenals de aanwezigheid van Apple’s uitgebreide streaming-feature. De Air-loze GT1 moet het zonder AirPlay stellen.

Gerelateerde artikelen

Ferrari’s 3.9 V8-biturbo beste moment van ’t moment

Autonieuws
> Artikel lezen

Ferrari heeft een nieuwe one-off: de SP38

Autonieuws
> Artikel lezen

Iemand heeft € 60 miljoen voor een Ferrari betaald

Autonieuws
> Artikel lezen

Ssst, er zoeft een fluisterstille Ferrari over Fiorano

Autonieuws
Ssst, er zoeft een fluisterstille Ferrari over Fiorano
> Artikel lezen

Je hoeft geen Ferrari te rijden om te profiteren van de nieuwe Shell V-Power

Autonieuws
Shell V-Power / Ferrari
> Artikel lezen

50 jaar Dino vieren deed Ferrari zo

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.