Autonieuws

En dat is vijf: Ford Kuga Individual

Na de Ford S-MAX, de Galaxy, de Mondeo en de Fiesta, is nu ook de Ford Kuga leverbaar met het Individual-pakket. Deze lijn omvat een flink aantal lekkernijen voor in- en exterieur en is per direct leverbaar.

“Het Ford Individual-programma is in geheel Europa al sinds de introductie bij de S-MAX succesvol en we hebben het programma inmiddels uitgebreid naar de andere Ford modellen, telkens met een heel andere invalshoek,” vertelt Gerard Bolder, Algemeen Directeur van Ford Nederland B.V. “De respons op het conceptmodel van de Kuga met Ford Individual interieur was zeer positief en er bleek al direct vraag naar te zijn van klanten die zich willen onderscheiden met deze exclusieve interieurs.”

Net geen vier mille
Kopers van het individual-pakket kunnen kiezen uit drie speciaal voor de Kuga Titanium ontworpen thema´s bestaande uit een beige of zwart interieur. Wat betreft de bekleding kan er geopteerd worden voor leder of alcantara. Het Individual Pack omvat verder 19" lichtmetalen wielen, blauw getint glas i.c.m. extra donker Privacy Glass, en dakrailings in Satin Silver. In het interieur voegt Ford verder aluminium sportpedalen, dikke vloermatten met contrasterende biezen en roestvrijstalen instaplijsten voorzien van het ´Individual´-logo toe. De prijs van al dit lekkers? Exact € 3.850,-.

Gerelateerde artikelen

Ford maakt beginnetje met nieuwe Kuga

Spyshots
> Artikel lezen

Ford presenteert gefacelifte Escape annex Kuga

Autonieuws
> Artikel lezen

Ford Kuga visueel en technisch opgefrist

Autonieuws
Facelift Ford Kuga vooral technisch van aard
> Artikel lezen

Ford Vignale-trim voor S-Max, Edge en Kuga

Autonieuws
Vignale-trim voor Edge, Kuga & S-Max
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.