Autonieuws

Eerste foto´s Audi RS5 Coupé

Dit zijn de allereerste officiële beelden van de langverwachte Audi RS5. Het topmodel op basis van de A5 Coupé is al lange tijd in ontwikkeling en zal nu eindelijk zijn debuut gaan beleven.

Audi heeft de spanning zeer zorgvuldig opgebouwd. De RS5 is nog steeds nooit officieel aangekondigd, maar afgelopen jaar reden er talloze prototypes van de supersportieve A5 op de welbekende testlocaties rond. Steeds waren de prototypes gecamoufleerd, maar wel altijd minimaal. Deze foto´s geven ons voor het eerst een indruk van het eindresultaat.

Oeps!
Wij zijn blij bij het zien van deze eerste foto´s, maar bij Audi zal men minder in hun nopjes zijn. De foto´s zijn namelijk afkomstig uit de officiële brochure en stonden op de website van het bedrijf dat de brochure opgemaakt heeft. Oeps!

Spannend
Aangezien Audi de RS5 hiermee nog steeds niet officieel heeft onthuld ontbreekt het helaas ook aan details. Zo is nog steeds niet bekend welke krachtbron er in het vooronder ligt en hoeveel vermogen deze op de wielen over zal brengen. Over uiterlijk een week weten we het, dan zal Audi de RS5 namelijk officieel onthullen in Geneve.

Gerelateerde artikelen

Minder is meer bij Audi RS 4 en RS 5 Carbon Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

Dit kunnen de nieuwe Audi RS 4 en RS 5

Autonieuws
> Artikel lezen

Panamera-power voor nieuwe Audi RS 5 Coupé

Spyshots
> Artikel lezen

Audi RS 5 Coupé krijgt flink krachtigere V6

Autonieuws
Audi RS 5 Coupé krijgt flink krachtigere V6
> Artikel lezen

Audi presenteert RS 5 DTM voor 2017

Autonieuws
Audi presenteert DTM-bolide voor 2017
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.