Autonieuws

Nieuwe Nissan Patrol uitgelekt

Enkele dagen voor zijn officiële onthulling is de nieuwe Nissan Patrol uigelekt. Althans, enkele foto´s van het model. Helaas in een lage resolutie, maar ze geven wel alvast een goede indruk van de nieuweling.

De Nissan Patrol is altijd een auto geweest die synoniem stond voor ijzersterke terreinprestaties, oerdegelijke techniek en onvervalste krachtontwikkelingen. Een auto die het vooral goed doet in landen als het Midden-Oosten waar ook nog echt gebruik wordt gemaakt van dergelijke voertuigen. In Europa zien we de Patrol vooral gebruikt worden voor het zware werk, maar daar kan met de nieuwe generatie weleens verandering in komen.

Luxe en comfort
Deze allereerste foto´s van de compleet nieuwe Patrol tonen ons een super-de-luxe terreinauto die aan comfort en uitrusting geen enkel gebrek heeft. Tegelijkertijd doet zijn krachtige voorkomen ons vermoeden dat het ook met de terreineigenschappen wel goed zit. Daarmee schuift de nieuwe Patrol meer richting de Land Rover-modellen die op verbluffende wijze het comfort en de fantastische terreineigenschappen weten te combineren.

Onthulling nabij
Op dit moment ontbreekt het nog aan details over de nieuwe terreinauto van Nissan. De komende dagen zal de auto officieel worden gepresenteerd om (vermoedelijk) in Genève zijn werelddebuut te beleven. AutoTelegraaf.nl weet overigens te melden dat de nieuwe Patrol niet naar Nederland komt.

Gerelateerde artikelen

Zinloos of toch leuk? Nissan Patrol Nismo (434 pk)

Autonieuws
Zinloos? Nissan Patrol Nismo (428 pk)
> Artikel lezen

Nieuwe Nissan Patrol meer luxepaard dan ooit

Autonieuws
Nieuwe Nissan Patrol meer luxepaard dan ooit
> Artikel lezen

Jarige jobs trakteren zichzelf op Nissan GT-R50 by ItalDesign

Autonieuws
> Artikel lezen

Nissan presenteert vernieuwde Patrol

Autonieuws
Nissan presenteert vernieuwde Patrol
> Artikel lezen

Nissan: 'Nieuwe GT-R wordt snelste ter wereld'

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.