Autonieuws

Toyota Prius in feesttenue

De Prius heeft het voorgaande jaar als best verkopende hybride afgesloten en dat viert Toyota met een Special Edition van de hybride. Deze zit extra in de slappe was en is verkrijgbaar vanaf net geen 31 mille.

Vorig jaar werden er 8.302 exemplaren van de Toyota Prius verkocht en dat was goed voor een nummer één notering in de klasse der hybrides en een zesde plaats in de Nederlandse verkoopstatistieken. Reden om iets terug te doen en daarom komt Toyota met de Prius Special Edition die zoals zijn naam al verraadt slechts tijdelijk wordt opgenomen in de prijslijsten. 

Toegevoegde smaakstoffen
De Toyota Prius Special Edition heeft de Aspiration-uitvoering als donor en is vervolgens aangekleed met een paar interessante opties. We noemen een uitgebreid audio-navigatiesysteem (met onder andere Bluetooth-aansluiting voor zowel de telefoon als audio streaming, een USB-aansluiting, mini-jack en een SD-kaartlezer), een chroompakket en lederen stoelbekleding met stoelverwarming. De Full Hybrid Special Edition wordt aangeboden vanaf € 30.990,- en is leverbaar in drie carrosseriekleuren: Astral Black, Ultra Silver en Abbys Grey.

Gerelateerde artikelen

Toyota Prius Plug-In Hybrid nu met specs en prijs

Autonieuws
> Artikel lezen

Toyota Prius by Wald: let it snow, let it snow

Tuning & styling
> Artikel lezen

Euro NCAP stelt strengere veiligheidseisen

Autonieuws
> Artikel lezen

Toyota Prius nu ook weer als Plug-in Hybrid

Autonieuws
Toyota Prius nu ook weer als Plug-in Hybrid
> Artikel lezen

Verbruik en richtprijs nieuwe Toyota Prius bekend

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Toyota Prius is er vanaf € 29.995,-

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.