Autonieuws

Toyota Urban Cruiser

Nieuw basismodel Toyota Urban Cruiser

Toyota komt met een nieuw basismodel voor de Urban Cruiser. Hiermee luistert het Japanse merk naar onze conclusie van de rij-impressie met de nieuwe compacte crossover. Hierin concludeerden we dat de Urban Cruiser’s prijs-/kwaliteitsverhouding enigszins zoek is.

Nieuw basismodel Toyota Urban Cruiser
De nieuwe uitvoering zal Comfort genoemd worden en komt onder de Aspriation en Dynamic. Net als deze uitvoeringen heeft de Comfort zeven airbags (waaronder één knieairbag in de stuurkolom), Vehicle Stability Control, drie hoofdsteunen en drie driepuntsgordels achterin. Andere uitrustingsdetails zijn de radio/CD-/MP3-speler, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en spiegels en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. Airconditioning is een optie van 1.100 euro.

20% bijtelling
De Urban Cruiser is uitgerust met de 1.3 liter benzinemotor. Deze motor levert een vermogen van 100 pk en stoot 129 g/km uit. Zakelijk rijders hebben daardoor een fiscale bijtelling van slechts 20%. De prijs van de nieuwe instapper bedraagt € 17.750,- en daarmee is de vanafprijs van de Urban Cruiser met € 2.240,- verlaagd (de Aspiration kost minimaal € 19.990,-)..

Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar onze rij-impressie.
Redactie
Door Redactie
Nieuw basismodel Toyota Urban Cruiser

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers