Autonieuws

AMG-sportpakket voor nieuwe Mercedes S-klasse

Mercedes lanceert een AMG-sportpakket voor de vernieuwde S-klasse. De AMG-bodykit, de 19 inch lichtmetalen wielen en de specifieke interieurdetails geven de S-klasse een sportieve look.

Het AMG-pakket moet het gat overbruggen tussen de gewone S-klasse modellen en de AMG-versies. Je krijgt dankzij dit pakket wel de looks van een AMG, maar niet zijn potente innerlijk. Aan de voorzijde zien we in het geval van de S-klasse een nieuwe voorbumper met grote luchtinlaten en LED-verlichting. Aan de achterzijde is de bumper sportiever van vorm en bovendien zijn rechthoekige AMG-uitlaatpijpen gemonteerd. De zijskirts en de 19 inch lichtmetalen wielen zorgen voor een sportieve aanblik van opzij. Met schoeisel van 255/40 op de voorwielen en 275/40 op de achterwielen staat de S-klasse er keurig bij.

Interieur
Ook het interieur krijgt een sportieve behandeling. Het stuurwiel is uitgevoerd met een combinatie van donker hout en leer, maar ook de AMG vloermatten en de sportpedalen zorgen voor een passende uitstraling.

Levering
Het AMG-pakket is vanaf heden leverbaar op de vernieuwde S-klasse. Alle motorvarianten en zowel de korte als de lange S kunnen met het pakket worden geleverd.

Gerelateerde artikelen

Mercedes maakt beginnetje met nieuwe S-klasse

Spyshots
> Artikel lezen

Wat is Mercedes van plan met de nieuwe S-klasse?

Spyshots
> Artikel lezen

Mercedes S560e: ook een limo kan zuinig zijn

Autonieuws
Mercedes S560e: ook een limo kan zuinig zijn
> Artikel lezen

Mercedes Ditigal Light-koplamp projecteert nog net geen smileys

Autonieuws
> Artikel lezen

Mercedes-Benz S-klasse verder verfijnd

Autonieuws
> Artikel lezen

Prijzen voor opgewaardeerde Mercedes S-klasse

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.