Autonieuws

Nog meer nieuws van Ford (Galaxy)

Ford bestookt ons met persberichten. Na de S-Max met S-Pack is het nu de beurt aan de Galaxy. Die is voortaan ook leverbaar in het uitrustingniveau Titanium.

Ford breidt het Galaxy-gamma uit met de Titanium-uitvoering. Deze combineert volgens de fabrikant luxe met sportiviteit. Het eerste element ontleent de Galaxy Titanium aan hetzelfde uitrustingniveau als dat van de Ghia-uitvoering. Op het onderdeel sportiviteit scoort de Titanium met zaken als sportieve voorstoelen, aluminiumafwerking her en der in het interieur, een speciaal FordConvers+ instrumentenpaneel en 17 inch vijfspaaks lichtmetalen velgen.

Beschikbare motoren
De Ford Galaxy Titanium is beschikbaar met een uitgebreide keuze aan benzine- en dieselmotoren. De reeks beschikbare diesels bestaat uit een 2.0 liter TDCi met 140 pk in combinatie met handgeschakelde zesbak of zestraps automaat, of de 175 pk sterke 2.2 TDCi met zesbak.
Wat betreft de benzinevarianten kan er gekozen worden voor een handgeschakelde tweeliter met 145 pk (ook verkrijgbaar als Flexifuel-variant) of een 2.3 liter motor met 160 pk die is gekoppeld aan een 6-traps automaat. De prijs van de Galaxy Titanium wordt net als dat van de Ford S-Max met S-Pack voorafgaand aan de AutoRai vrijgegeven.

Gerelateerde artikelen

Ford steekt Galaxy en S-Max 10 mille aan opties toe

Autonieuws
Ford steekt Galaxy en S-Max 10 mille aan opties toe
> Artikel lezen

Prijskaartjes voor nieuwe Ford Galaxy

Autonieuws
Prijskaartjes voor nieuwe Ford Galaxy
> Artikel lezen

Gespotte Ford Galaxy is the real deal

Spyshots
> Artikel lezen

En dat is drie! De nieuwe Ford Galaxy

Autonieuws
Ford Galaxy
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.