Autonieuws

Jaguar XJ Portfolio: voordelig afscheid

Als run-out model van de XJ, introduceert Jaguar de extra rijk uitgeruste XJ Portfolio. Zonder meerprijs ten opzichte van de huidige Jaguar XJ Sovereign, beschikt de Jaguar XJ Portfolio over een extra rijke standaarduitrusting. De gezamenlijke opties vertegenwoordigen een meerwaarde van liefst € 7.120,-.

Jaguar gaat volgend jaar afscheid nemen van de huidige XJ. Een opvolger staat in de startblokken, maar om 2009 nog door te komen gooit Jaguar er een actiemodel in. De XJ Portfolio is gebaseerd op de XJ Sovereign, maar beschikt over tal van extra’s.

Hoogwaardige details
De XJ Portfolio is voorzien van Burr Walnut houtfineer als dashboardafwerking, inleg in de portieren en voor het – tevens verwarmbare - stuurwiel. De lederen stoelen zijn behalve van verwarming voor van ventilatie voorzien en de portierruiten achter zijn voorzien van zonwering. Voor extra cachet zijn de vloermatten in lamswol uitgevoerd en de auto is leverbaar in de kleuren Ultimate Black, Botanical Green, Indigo en Vapour Grey. Het Jaguar Premium Sound System moet voor een goed stuk muziek zorgen. Tegelijkertijd is er de keus voor 20 inch Takoba velgen en speciale soorten houtinleg.

Prijs
De prijzen beginnen bij € 101.090,- voor de 2.7D Portfolio. Daarnaast is er de 4.2 Portfolio die € 118.290,- kost. Beide modellen zijn ook leverbaar met een lange wielbasis voor respectievelijk € 118.290,- (2.7D) en € 121.090,- (4.2).

Gerelateerde artikelen

Ook Jaguar XJR als 'emergency vehicle' bij recordpoging

Autonieuws
Ook Jaguar XJR als 'emergency vehicle' bij recordpoging
> Artikel lezen

Jaguar XJ575: bloedsnelle XJ dankzij blok van F-Type SVR

Autonieuws
Jaguar XJ575: dikke XJ met blok van F-Type SVR
> Artikel lezen

‘Jaguar XJ krijgt nog een Coupé-staartje’

Autonieuws
‘Jaguar XJ krijgt nog een Coupé-staartje’
> Artikel lezen

Luxe sleetocht in de gefacelifte Jaguar XJ

Spyshots
Jaguar XJ facelift
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.