Autonieuws

Voordelige actiepakketten op Skoda Superb

Voor modeljaar 2005 heeft Skoda wat wijzigingen doorgevoerd voor de Superb. Gunstige wijzigingen voor kopers van een Superb want Skoda heeft diverse voordelige actiepakketten en wat meer standaarduitrusting in de aanbieding.

De meest voordelige actie is te vinden in de vorm van een Tiptronic automaat die op de Comfort en Elegance tijdelijk gratis leverbaar is. Hiermee hou je € 2.800,- in de zak. Op de Classis uitvoering betaal je € 1.495,- voor een Tiptronic en dat betekent ook nog altijd een voordeel van zo´n € 1.300,-.

Verder zijn er tijdelijk twee actiepakketten leverbaar. Het gaat hier om het pakket ´Klimaat & Interieur´ (leverbaar op de Classic) en is voorzien van lederaccenten en een Climatronic. Het pakket kost € 295,- waar je normaal € 740,- voor zou moeten betalen. Het tweede pakket genaamd ´Zicht & Warmte´ is leverbaar op de Comfort en omvat verwarmbare voorstoelen en bi-xenon koplampen. Dit pakket kost € 695,- waar normaal € 1.770,- voor moet worden neergeteld.

Wat verder nieuws is ten opzichte van het 2004 model is de standaard in delen neerklapbare achterbank, chromen lijsten onderaan de portierramen op de Comfort en een nieuw type lichtmetalen velgen. Verder zijn er nog twee nieuwe lakkleuren leverbaar.

Voor modeljaar 2005 is de Superb weer iets hoger gewaardeerd. Al gaat het hier slechts om details. Wel heel interessant is de Tiptronic actie waarmee heel veel voordeel te halen is. Bijkomend voordeel van de Superb is dat de prijzen voor modeljaar 2005 niet verhoogd zijn en er daarom een Superb is vanaf € 26.390,-. Je hebt dan een 2.0 in Classic-uitvoering.

Gerelateerde artikelen

Nu al een facelift voor Skoda Superb?

Spyshots
> Artikel lezen

Eerste rij-indruk nieuwe Skoda Superb

Autotests
Eerste rij-indruk nieuwe Skoda Superb
> Artikel lezen

Skoda-dealer laat klanten kiezen: Superb of BMW 5?

Autonieuws
Skoda-dealer laat klanten kiezen: Superb of BMW 5-serie?
> Artikel lezen

De zuinigste Skoda Superb ooit is er

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.