Autonieuws

Gelimiteerde Hummer H2 Black Chrome Edition

Hummer komt met een speciale H2 op de markt onder de naam ´Black Chrome Edition´. Hummer zit dankzij de hoge olieprijs in de hoek waar de klappen vallen en probeert middels dit gelimiteerde model de verkopen enigszins op peil te houden.

De hoge olieprijs zorgt ervoor dat Hummer qua verkopen niet meer aan de verwachtingen kan voldoen. In het lopende boekjaar zijn de verkopen 43 procent lager dan die van het afgelopen jaar. GM, het moederconcern van Hummer, zet daarom alles op alles om Hummer overeind te houden. Speciale modellen zoals deze Hummer H2 Black Chrome Edition zijn hier een goed voorbeeld van.

Zwarte accenten
Zoals de naam al aangeeft is de Black Chrome Edition voorzien van veel zwarte accenten. Het meest opvallende is natuurlijk de grote grille, die nu voorzien is van een zwart chromen laag om de auto een chiquere uitstraling te geven. Verder zijn ook tal van andere onderdelen van zwart chroom voorzien, zoals bijvoorbeeld de velgen, buitenspiegels en zelfs de tankklep.

Gelimiteerd
Maar niet alleen het exterieur is veranderd, ook binnenin verschilt de Black Chrome Edition zich van de gewone modellen. Zo krijgt de koper een lederen interieur die past bij de lakkleur. Die lakkleur is er overigens in drie verschillende tinten, namelijk Silver Ice Metallic, Sedona Metallic en Carbon Black Metallic. De H2 Black Chrome Edition wordt wereldwijd leverbaar in een oplage van maximaal 1.300 exemplaren. Prijzen van de speciale uitvoering zijn nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Hummer komt naar de Benelux en Duitsland!

Autonieuws
Hummer komt naar de Benelux en Duitsland!
> Artikel lezen

Snelste Hummer H2 ter wereld!

Tuning & styling
Snelste Hummer H2 ter wereld!
> Artikel lezen

Hannibal Hummer van GeigerCars

Tuning & styling
Hannibal Hummer van GeigerCars
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.