Autonieuws

Prijzen Quattroporte bekend

Maserati heeft de prijzen van de gefacelifte Quattroporte bekendgemaakt. Minimaal moet er € 166.992,- bij de dealer worden achtergelaten. Het topmodel staat voor € 181.982,- in de prijslijsten.

De vernieuwde Quattroporte is slechts op enkele details gewijzigd. Zo is daar een nieuwe grille met verticale lamellen. De voorbumper is strakker gelijnd en de mistlampunits zijn een tikkeltje breder geworden. Ook de buitenspiegels hebben een wijziging ondergaan. Wellicht zijn de koplamp- en achterlichtunits met LED-techniek de meeste opvallende wijzigingen. In het interieur tref je voornamelijk een vernieuwde middenconsole aan. Nieuwe leerkleuren (Marrone Corniola en Sabbia) en een verbeterde navigatiereeks zijn de overige aanpassingen.

Prijzen
Door al deze wijzigingen is de Maseratie Quattroporte wel iets duurder geworden. De minst krachtige uitvoering met 400 pk sterke 4.2-liter V8-motor kost in de basis € 166.992,-. Het topmodel ‘S’ kost minimaal € 181.982,-. Een flinke duit meer, maar dan beschikt je wel over de nieuwe 4.7-liter V8 met 430 pk. Dezelfde motor die ook in het vooronder van de GranTurismo S ligt. Beide modellen zijn standaard voorzien van een automatische zestrapsversnellingsbak. De nieuwe Quattroporte en Quattroporte S zijn vanaf september leverbaar.
Gerelateerde artikelen

Modepopje: Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna

Autonieuws
Modepopje: Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna
> Artikel lezen

Verfijnd ontwerp voor Maserati Quattroporte

Autonieuws
Maserati Quattroporte
> Artikel lezen

Maserati Quattroporte Diesel heeft een prijs

Autonieuws
Maserati Quattroporte Diesel heeft een prijs
> Artikel lezen

Oor- en oogstrelend: Bowers & Wilkins P5 Maserati Edition

Lifestyle & design
Compact
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.