Autonieuws

Porsche Cayman voor goed doel

Porsche viert dit jaar haar 60-jarig bestaan en doet dat op bijzondere wijze. Een speciale Porsche Cayman wordt beschikbaar gesteld voor het goede doel.

Onder het motto ‘Cayman for Kids’ wordt het goede doel ‘Doe Een Wens Stichting Nederland’ getrakteerd. Een jaar lang zal een witte Porsche Cayman - gespoten in de Porsche-kleuren van de afgelopen zestig jaar - worden ingezet om geld in te zamelen voor dit goede doel. Voor € 995,- (exclusief BTW) krijgen sponsorende bedrijven deze speciale Porsche Cayman een dag lang ter beschikking. Die dag kan vervolgens middels de Cayman ingevuld worden om een jongens- of meisjesdroom in vulling te laten gaan. Tegelijkertijd kunnen ondernemers profiteren van de aandacht die hun onderneming krijgt. Op de AutoRai van 2009 vindt de climax van deze ludieke actie plaats. Een waardecheque - met daarop het bedrag dat de actie ´Cayman for Kids´ heeft opgebracht - zal dan worden overhandigd aan de Doe Een Wens Stichting Nederland.

Stichting ‘Doe Een Wens’
‘Doe Een Wens’ vervult graag de favoriete wensen van kinderen die een levensbedreigende ziekte hebben. Op deze manier wil de stichting ervaringen als hoop, kracht en blijdschap bij ernstig zieke kinderen opwekken. Wij dragen graag ons steentje bij en willen alle ondernemers dan ook aansporen naar www.caymanforkids.nl te surfen.

Gerelateerde artikelen

Dolle sneeuwpret met Porsche Cayman GT4 en Boxster Spyder

Spyshots
> Artikel lezen

Nederlands vriendenconcept 'Share a Porsche' gelanceerd

Autonieuws
Share a Porsche
> Artikel lezen

Porsche 718 Cayman GTS strekt de benen

Spyshots
> Artikel lezen

Elektrische Cayman schiet in 3,3 seconden naar 100 km/h

Autonieuws
> Artikel lezen

365 pk voor Porsche 718 Boxster en Cayman GTS

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.